Öğretmenler Sahnede Büyüledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şahinbey Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Öğretmenler Günü programında yaklaşık 200 öğretmen sahnede katılımcıları büyüledi.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda 200 öğretmenin oluşturduğu koro ve halk oyunları ekibi, meslektaşlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, Halk Eğitim Müdürü Memduh Cihan, ve öğretmenler katıldı. Düzenlenen programda halk oyunları gösterisinin yanı sıra 7 farklı bölgeden 200 öğretmenin oluşturduğu koro birbirinden güzel şarkılar söylediler. Programda ayrıca Şehit öğretmenler de anıldı.

Öğretmenler Sahnede Büyüledi
Öğretmenler Sahnede Büyüledi

Açılış konuşmasını yapan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, öğretmenlerin geleceğin şekillenmesi adına insan hayatında önemli bir rolü olduğunu belirterek; “Bir neslin yetişmesinde çok büyük emekleri ve katkıları olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise konuşmasında, “Öğretmenlerin insan hayatında önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek; “Öğretmenler bizim hayatımızda en önemli dönüm noktalarını bize yaşatan, ilk harfleri öğreten ve hayatımızda unutamayacağımız güzellikleri öğreten en değerli varlıklarımızdır. Başta ilkokul öğretmenim, olmak üzere üzerimizde emeği olan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öğretmenler Sahnede Büyüledi
Öğretmenler Sahnede Büyüledi

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, Şahinbey Belediyesi’nin her zaman eğitime destek verdiğini belirterek “Şahinbey Belediyemizin ve Halk Eğitim Merkezimizin destekleri ile, 240 öğretmenimizin maharetlerini gösterdiği bir program izledik. Eğitimde bize her zaman destek veren ve her zaman yanımızda olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, AK Parti Milletvekilimiz Sayın Müslüm Yüksel’e, 12 bin öğretmenimiz ve 253 öğrencimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Şahinbey Halk Eğitim Müdürü Memduh Cihan düzenlenen program hakkında bilgi verdi. Cihan, “Türkiye’nin öğretmenlerden oluşan en büyük topluluğuna sahibiz. Yurdumuzun dört bir yanından gelip Gaziantep’te görev yapan öğretmenlerimizden oluşan Şahinbey Halk Eğitimi Merkezi halk oyunları topluluğumuz 200 den fazla öğretmene farklı yörelerle halk oyunları dersi vermektedir. Her yıl binlerce öğrencimize kültürümüzün en büyük yapı taşlarından biri olan halk oyunlarımızı öğreten topluluğumuz 24 Kasım’da büyük bir gösteri ile karşınıza çıktı. Halk Müziği Koromuzda öğretmenlerimizden oluştu. Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül’e, Şahinbey Belediyesi Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’na, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sayın Ali Gür’ e, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç’a, Gençlik Spor İl müdürü Sayın Muhittin Özbay’a tüm öğretmenlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”

Genel Sanat Yönetmenliğini Göktuğ Akdoğan’ın koordinatörlüğünü Okan Meydan’ın hazırladığı Halk Oyunları gösterisinin yer aldığı programda, öğretmenlere plaketler verildi. Şehit Öğretmenler anıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Öğretmenler Sahnede Büyüledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin