KILIÇ’TAN 19 MAYIS MESAJI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KILIÇ'TAN 19 MAYIS MESAJI!“19 MAYIS 1919’UN TÜRK ULUSUNUN TARİHİNDE ÖZEL BİR YERİ VARDIR”

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kılıç, “19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Ulusunun tarihinde özel bir yeri vardır” dedi.

Başkan Kılıç mesajında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle buruk bir şekilde kutlandığına işaret etti. Kılıç, “Her yıl büyük bir coşku içerisinde kutladığımız bu milli bayramımızı bu yıl ne yazık ki Soma’da yaşanan ve Türk Milletini derin üzüntüye sevk eden maden faciası nedeniyle buruk kutluyoruz” dedi.

19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Ulusu’nun tarihinde özel bir yeri olduğuna dikkat çeken Başkan Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919, yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş bir halkın vatanını sahiplenerek, geleceğini yeniden kurmaya giriştiği gündür.19 Mayıs 1919, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına giden yolun başlangıcı olmuştur. Bugün sahip olduğumuz bağımsızlığımız, Cumhuriyetimiz, demokrasimiz, çağdaş yaşam ve kurumlarımız 19 Mayıs’ta başlatılan mücadelenin eseridir. Türk gençliğine güvencini her fırsatta dile getirmiş olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiştir. Bugün bizlere düşen görev Avrupa’nın en genç nüfuslu ülkesi olarak dinine, diline, kültürüne bağlı, özgür ve hür düşünceli, toplumdan, dünyadan haberdar, gelişmelere açık gençler yetiştirmek ve bu sayede de ülkemizin ve Türk Milleti’nin ilelebet varlığını tesis etmektir. Gençlerimize daha iyi bir yaşam, daha umutlu bir gelecek sağlamak zorundayız. Bu düşüncelerle başta gençlerimiz olmak üzere, Oğuzelili ve Gaziantepli hemşerilerimle birlikte Türk Milleti’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum.”

T.C. OĞUZELİ BELEDİYESİ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KILIÇ’TAN 19 MAYIS MESAJI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin