Oğuzeli Zabıtasından “Kaçak Kesim” operasyonu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli’nde kaçak tavuk kesimhanesine Oğuzeli Belediyesi Zabıtası, Oğuzeli İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü ve jandarma tarafından düzenlenen operasyon ile paketlenmeye hazır 640 kilogram kesilmiş ve 86 adet kesime hazır canlı tavuk ele geçirildi.

Kaçak tavuk kesimhanesi çalıştırıldığı ihbarı alan Oğuzeli Belediyesi Zabıta Ekipleri Çaybaşı Mahallesi Besi Organize Sanayi Bölgesinde kaçak kesimhane olarak kullanılan bir eve baskın düzenledi. Canlı ve kesilmiş tavuklara rastlayan ekipler, yaptığı kontrolde kesimin kaçak olarak gerçekleştirildiğini belirledi.

KAÇAK KESİMHANEYİ EV OLARAK KİRALAMIŞLAR

Suriyeli sığınmacıların çalıştırdığı tespit edilen iş yerinin ev olarak kiralandığı öğrenilirken kesimhanedeki 4 Suriyeli sığınmacı ile ev sahibi gözaltına alındı. Kesilen tavuklara ait artıkların da kötü görüntü sergilediği işyerine gelen Oğuzeli Belediyesi zabıta ekipleri  gerekli işlemi yaparken, 86 canlı ve 640 kiloya yakın kesilmiş tavuk da Oğuzeli İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kaçak kesim ile ilgili Jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuzeli Zabıtasından “Kaçak Kesim” operasyonu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin