OKÇULARDAN KIYASIYA MÜCADELE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OKÇULARDAN KIYASIYA MÜCADELE

Özel Sunguroğlu Lisesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve Gaziantep’te ilk defa yapılan okçuluk il şampiyonasına ilgi oldukça fazlaydı.

Sporun her alanında başarılara imza atan Gaziantep Okçuluk branşında da atağa kalktı. Özel Sunguroğlu Lisesi’nin ev sahipliğini yaptığı, Gaziantep’te ilki düzenlenen  il şampiyonasına ilgi oldukça fazlaydı. Gençlik Spor Kulübü,  Gazintep Özel Kolej Vakfı, Özel Güney Eğitim Kurumları ve Nizip’ten gelen sporcuların katıldığı seçmeler oldukça çekişmeli geçti.

OKÇULARDAN KIYASIYA MÜCADELE

Sunguroğlu Lisesi’nde yapılan İl Şampiyonasına, Okçuluk İl Temsilcisi Ramazan Taşkın, İl Hakem Kurulu Başkanı Tuba Şahan, Sunguroğlu Lisesi İdarecileri, Özel Eğitim Kurumları İdarecileri, sporcular ve veliler katıldı. 6 kategoride yapılan şampiyonada sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. 39 sporcunun katıldığı şampiyonada Gençlik Spor Kulübü 12 madalya birden aldı ve takım olarak il şampiyonu oldu. Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Ali Vatansever, yarışmaya iyi hazırlandıklarını ve meyvelerini topladıklarını,  bu başarılarını Avrupa ve Dünya Şampiyonlarına taşıyarak çıtayı yükselteceklerini belirtti. Vatansever, yaptığı açıklamada, “Biz başarının sadece görünen yüzüyüz. Bu başarının asıl mimarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüdür. İl Müdürümüz Yahya Şahan’a ve bu müsabakanın gerçekleşmesinde büyük emeği olan, okçuluk branşına büyük destekler sunan Okçuluk İl Temsilcisi Ramazan Taşkın’a teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan Taşkın,  Gaziantep iline Okçuluğu getirdik ve ilk büyük organizasyonu düzenledik. Bu yarışma 04-07 Ekim 2012 tarihlerinde gideceğimiz müsabaka öncesi önemli bir hazırlık oldu. Yarışmaya ev sahipliği yapan Güney Eğitim Kurumlarına ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi.

TAKIM SIRALAMASI

Gençlik Spor Kulübü

Güney Eğitim Kurumları

Nizip Gençlik Spor Kulübü

SÜPER MİNİK BAYANLAR

Zehra Toy

Elif Mutafoğlu

Melike Ünal

SÜPER MİNİK ERKEKLER

Mustafa Akdere

Ali Aslan

Halit Çelik

MİNİK ERKEKLER

Mustafa Göğebakan

Utku Akyüz

Halit Çelik

CADET MİNİK ERKEKLER

M. Emre Eksen

H. İbrahim alağöz

Asaleddin Yıldız

YILDIZ BAYANLAR

Atiye Nur Kaya

Münevver Aslan

Sena Tosun

YILDIZ ERKEKLER

M. Erol Maraş

Mert Güneş

İbrahim Tabur

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OKÇULARDAN KIYASIYA MÜCADELE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin