ÖMER YILMAZ “7 HAZİRAN ZAFER YÜRÜYÜŞÜ KUTLU OLSUN”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖMER YILMAZ “7 HAZİRAN ZAFER YÜRÜYÜŞÜ KUTLU OLSUN”Ömer Yılmaz Ekselans düğün salonunda düzenlediği toplantıyla MHP Gaziantep Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Ekselans düğün salonunda düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Şahinbey ilçe başkanı Cahit Çıkmaz, Şehitkâmil İlçe Başkanı Aziz Yücel, Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, çok sayıda partili ve basın mensupları katıldı.

MHP’ne gönülden bağlı olduğuna vurgu yapan Ömer Yılmaz yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının değişik kademelerinde görev aldığını söyledi.

Yılmaz konuşmasında; “mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğum ülkücü hareketin içerisinde 1980 öncesi genç yaşımdan beri nefer olarak daha sonra 1996-1998 yılı yerel seçimlerde Şahinbey Belediye Başkan Adayı oldum ve az bir oyla kaybettim. Güneydoğu Anadolu bölgesinde esnaflık yapmaktayım ve esnaf çok zor durumda. Felaket telalığı yapmayalım diyoruz ancak bir gerçek var onu da görmezden gelemeyiz. Başbakan Suriyelileri okutacağız diyor ancak kendi çocuklarımızda dershanelere etek etek para veriyor kazanır mıyım kazanamaz mıyım hesabı yapıyor.  Bu ülkenin çok sorunu var ancak biz bu sorunlarımızı sokak sokak vatandaşlarımıza anlatacağız. Anayasanın değişmez maddeleri dokunulmaz maddeleri arasında Türklük vurgusu “EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”. Tek çare tek umut MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ olduğunu gören milletimiz inşallah iktidara gereken dersi verecek hareketimizi iktidar yapacaktır. Bu vesile ile mensubu ve inandığım dava olan ülkücü hareketin milletvekili aday adayı olarak hizmete talibim. Ömrüm boyunca hizmet ettiğim davama ömrüm oldukça hizmet etmeye de kararlıyım. 7 Haziran zafer yürüyüşümüz kutlu olsun. Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

Düzenlenen toplantıda Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhittin Taşdoğan’da bir konuşma yaparak partililere seslendi. Yılmaz’ın hayatını destan olarak nitelendiren Taşdoğan MHP’nden aday adayı olan tüm adayların hayatının bir destan olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖMER YILMAZ “7 HAZİRAN ZAFER YÜRÜYÜŞÜ KUTLU OLSUN”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin