Önce 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı, sonra kendini vurdu

featured
Önce 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı, sonra kendini vurduGaziantep'te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı. İkna çabaları sonucu oğlunu bırakan şahıs, teslim olma çağrılarını ise reddederek kendine vurdu. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önce 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı, sonra kendini vurdu

Gaziantep‘te psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı. İkna çabaları sonucu oğlunu bırakan şahıs, teslim olma çağrılarını ise reddederek kendine vurdu. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, akşam saatlerine doğru Şahinbey ilçesi Geylani Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Onur Y. (27), 2 yaşındaki oğlu Aras’ı rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi ile Özel Harekat polisleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, ekiplerin ikna çabaları sonuçsuz kaldı.

İkna çabaları sonucu oğlunu bıraktı, kendini vurdu

Daha sonra olay yerine psikolog sevk edildi. Psikolog ve polis ekiplerinin ikna çabaları sonucu Onur Y., oğlu Aras’ı ekiplere teslim etti. Şahıs, ekiplerin teslim olma çağrılarını ise reddederek kendini vurdu. Omuz bölgesinden yaralanan genç, olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Önce 2 yaşındaki oğlunu rehin aldı, sonra kendini vurdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin