OP. DR. YUSUF KILIÇ MEDİCAL PARK’TA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OP. DR. YUSUF KILIÇ MEDİCAL PARK'TAMedical Park Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğine yeni bir isim daha ekledi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yusuf Kılıç Medical Park Gaziantep Hastanesinde Hasta kabulüne başladı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi, hekim kadrosunu genişleterek hizmet vermeye devam ediyor. Halen Op. Dr. Mehmet Kaplan’ın görev yaptığı Genel Cerrahi Kliniği kadrosuna Op. Dr. Yusuf Kılıç’ı da ekleyen Medical Park, klinik bekleme sürelerini azaltarak hasta memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

Op. Dr. Yusuf KILIÇ;

1981 Manisa doğumlu olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yusuf Kılıç, 2006 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2006-2012 yılları arasında İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde uzmanlık eğitimini tamamladı. İhtisas eğitiminin ardından Şırnak Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini tamamlayan Op. Dr. Yusuf Kılıç, Eylül ayı itibariyle Medical Park Gaziantep ailesine katılarak hasta kabulüne başladı.

Endokrin Cerrahisi, Meme Cerrahisi, Laparoskopik cerrahi, Onkolojik Cerrahi, Kolorektal Cerrahi gibi girişimlerin yanı sıra tüm Genel Cerrahi hastalıkları ile ilgilenen Op. Dr. Kılıç’ın “Tiroid Kanseri tanısında elastografinin önemi” konulu tez çalışması bulunuyor.

Medical Park ailesine katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade den Op.Dr. Yusuf Kılıç, tüm bölgeye hizmet veren bir ailenin çatısı altında çalışacak olmanın kendisine gurur verdiğini kaydederek, bundan önce Devlet kadrosunda verdiğim hizmeti burada da en iyi şekilde sürdüreceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OP. DR. YUSUF KILIÇ MEDİCAL PARK’TA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin