ORGAN BAĞIŞI YAPAN AİLEYE ANLAMLI ÖDÜL

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ORGAN BAĞIŞI YAPAN AİLEYE ANLAMLI ÖDÜL Gaziantep’te Narkoz Sağlık Dergisi tarafından düzenlenen “Sağlık Ödülleri” töreninde vefat eden evladının organlarıyla 6 kişiye hayat veren Aksaraylı aileye ve vefat eden annesinin organlarını bağışlayan Gaziantepli Hökkeş Çakkalı’ya “Sosyal Sorumluluk Ödülü” verildi.

Aksaray’dan Gaziantep’e hayat veren Muzaffer Çalışkan ve eşi Zahide Çalışkan Gazianteplileri Organ Bağışına davet etti. Narkoz Sağlık Dergisi’nin 1. Sağlık Ödül Törenine katılmak için Gaziantep’e gelen aile ödülünü Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Hanifi ASLAN’ın elinden aldı.

11 YAŞINDA KAYBETTİĞİ KIZININ ORGANLARINI BAĞIŞLAYAN ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Aksaray’da geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden ve organları 6 kişiye hayat veren 11 yaşındaki Mercan Çalışkan’ın annesi Zarife ile babası Muzaffer Çalışkan ile geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te geçirdiği beyin kanaması sonrası beyin ölümü gerçekleşen ve çocukları tarafından organları bağışlanan 77 yaşındaki Zeliha Çakallı’nın yakınlarına da sosyal sorumluluk ödülü verildi. Mercan Çalışkan’ın annesi Zarife Çalışkan kızının fotoğrafı ile çıktığı sahnede gözyaşlarına hâkim olamadı. Zeliha Çakallı’nın oğlu Ökkeş Çakallı ise, bir organın bir hayat kurtaracağını herkesin benimsemesi gerektiğini ve organ bağışının yaygınlaşması gerektiğini söyledi.

ORGAN BAĞIŞI YAPAN AİLEYE ANLAMLI ÖDÜL

ORGAN BAĞIŞI YAPAN AİLEYE ANLAMLI ÖDÜL

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ORGAN BAĞIŞI YAPAN AİLEYE ANLAMLI ÖDÜL

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin