ÖTEKİLEŞTİRMEDEN, HERKESİN OYUNA TALİBİM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖTEKİLEŞTİRMEDEN, HERKESİN OYUNA TALİBİMAKDOĞAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mustafa Akdoğan, Şehitkâmil Belediye Başkan Aday Adaylığını, MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt’la birlikte yaptığı basın toplantısında açıkladı.

MHP Şehitkâmil Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akdoğan; Gaziantep’in jeopolitik ve stratejik bir önemi olduğunu belirterek, MHP’nin yetkili organları tarafından Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi halinde ciddi bir ekiple çalışacaklarını, ötekileştirmeden her kesimin oylarına talip olacaklarını söyledi. Akdoğan; “Şehitkâmil ilçesi yaklaşık olarak 800 bin nüfusu bulunan ve 400 bin civarında seçmeni bulunan bir ilçemiz. Bizim bu göreve talip olmamızdaki amacımız Şehitkâmil ilçesini yeniden yapılandırmaktır. Uçakla seyahat edenler Gaziantep’in üzerinden geçerken şehrin betonarmeden başka hiçbir şeyinin olmadığını çok rahat görürler. Biz bu göreve talip olmadan önce danışman arkadaşlarımla yaptığımız görüşmelerde Şehitkamil için neler yapabiliriz sorusunu kendimize sorduğumuzda öncelikli olarak bundan önceki yapılanların sorgulanması değil, bundan sonra bizim neler yapabileceğimizi değerlendirmeye aldık. Hedefimiz Şehitkâmil’i, Türkiye ve Gaziantep’te hak ettiği yere getirmektir. Gezdiğimiz güzel şehirlerde ve ülkelerde olan güzellikleri Şehitkamil ilçemize nasıl empoze edebiliriz, burada yaşayan vatandaşlarımızı nasıl rahat ettirebiliriz, bunların hesaplarını yapıyoruz. Bir ilin, ülkenin gelişmişliği yolları, kaldırımları ve altyapıları ile ölçülür. Maalesef Gaziantep’te kaldırımlar, yollar ve altyapı da ciddi sorunlar bulunmaktadır. Kaldırımlara baktığınızda yaklaşık 80 cm civarında ve bu yükseklikteki kaldırımlar yaşlılar, engelliler ve çocuklar için çok ciddi sorunlar teşkil etmektedir. Yapılan asfalt çalışmaları 1 saat sonra çeşitli nedenlerde kırılıp, tekrar kazılmakta ve bunun neden yapıldığı sorusuna ise kimse cevap verememektedir. Böyle bir belediyecilik anlayışını bizim kabul etmemiz mümkün değildir. Şayet, partimizin yetkili organları bizi Şehitkamil Belediye Başkan Adaylığı için uygun görürse ciddi bir kadromuz var ve yapacağımız çalışmaları bir kitapçık halinde şeffaf olarak vatandaşlarımıza dağıtacağız. Seçmenlerimize yapacağımız şeyleri anlatarak, ötekileştirmeden herkesin oyuna talip olacağız” dedi.

MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt ise Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuruda bulunan Mustafa Akdoğan’ın adaylık başvurusunun Milliyetçi Hareket Partisine ve Şehitkamil’e hayırlara vesile olmasını dileyerek, yapılan son kamuoyu araştırmalarının MHP’nin son seçimlerde sürpriz parti olacağını gösterdiğini söyledi. Kurt; “ yapılan kamuoyu yoklamalarında MHP’nin yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde sürpriz yapacağını ortaya koymaktadır. Aziz milletimiz Türk Milleti üzerinde oynanan oyunları yapılacak olan seçimlerde MHP’ye oy vererek bozacaktır. Dün tercihini başka partilerden yana kullanmış olan vatandaşlarımız, dünü düşünmeden bugün MHP’ye oylarını vererek Türkiye’yi güzel yarınlara taşıyabilir, seçimlerin tüm Türkiye için şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

MHP Şehitkamil ilçe binasında düzenlenen basın toplantısının ardından kokteyl verildi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mustafa Akdoğan ve Şehitkamil ilçe Başkanı Hüseyin Kurt toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖTEKİLEŞTİRMEDEN, HERKESİN OYUNA TALİBİM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin