Otomobilin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek öldürdü

featured
Otomobilin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek öldürdü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomobilin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek öldürdü

Gaziantep’in Nizip yolu üzerinde bir köpeğin hafif ticari aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği anlar kameraya yansıdı. Büyük tepki çeken olay sonrası köpeği araçla sürükleyen şahıs yakalanarak hakkında işlem başlatıldı.
Olay, Gaziantep-Nizip karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, karayolu üzerinde hareket halinde olan 27 Y 4163 plakalı hafif ticari aracın arkasına iple bağlı şekilde yolda sürüklenen köpeği gören vatandaşlar cep telefonuyla görüntüledi.

Büyük tepki çekti

Sosyal medyada paylaşılan ve köpeğin zorla götürüldüğü anlar büyük tepki çekti. Diğer sürücüler korna çalarak uyarsa da şahıs yoluna devam etti. Öte yandan görüntüde yerde sürüklenen köpeğin ayaklarının metrelerce sürüklenmesinin etkisiyle kanadığı yer aldı. Otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenen köpeğin öldüğü öğrenildi.

Köpeği araçla sürükleyen şahıs yakalandı

Konu ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, köpeği sürükleyen şahsın gözaltına alındığını açıklayarak, “Sosyal medyada yer alan ilimizde bir köpeğin aracın arkasında sürüklendiği görüntülerle ilgili araç sahibi tespit edilerek İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 5199 Sayılı Kanun gereği adli işlem ivedi olarak başlatılmıştır. Bu tür görüntülerin tekrar etmemesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
3
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Otomobilin arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek öldürdü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin