ÖZBAY, “Bir yıldız gibi parladık”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özbay: Kahramanlık destanlarındaki gibi kalkınmaya bağlı ekonomik gelişimimizde de bir yıldız gibi parladık
Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay Gaziantep’in Kurtuluş yıldönümü ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.
Özbay bu yıl itibariyle Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılını şevk ve heyecan ve gururla kutladıklarını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:
Vatan topraklarının zaferle şenlendirildiği bu onurlu günde bölgemizde yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı tıpkı atalarımızın o günlerde gösterdiği birlik ve beraberlik örneğini sergilemek tek hedefimizdir. Elde ettiğimiz zaferin hakkını vererek geldiğimiz bu zamana kadar, şehrimizin adını hep ileri safhalara taşımayı borç bildik. Bu nedenledir ki; kahramanlık destanlarında olduğu gibi kalkınmaya bağlı ekonomik gelişimimizde de bir yıldız gibi parladık. Zamanla sosyo – kültürel ve ekonomik yönden olumlu atılımlar gerçekleştirdik. Böylece atalarımızın kanlarıyla savaşarak bizlere armağan ettikleri bu topraklara olan sahipliğimizi gelecek nesillere de aktararak sürdürmekteyiz.
Gaziantep’in kurtuluşunun 94. yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet duygusuyla anıyor; üretkenliği ve çalışkanlığıyla daima ileriyi hedefleyen, geçmişi ile onurlanan ve şehrimizi parlayan bir yıldız konumuna getiren tüm hemşehrilerimin 25 Aralık Kurtuluş Bayramı’nı kutluyorum.

Hüseyin ÖZBAY
Gaziantep SMMM Odası
Yönetim Krl. Bşk.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZBAY, “Bir yıldız gibi parladık”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin