Özbay, “Güvenliğin olmadığı yerde ekonomi konuşmamız mümkün değil”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ozbay-huseyinGaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği e-fatura,,e-defter, e-arşiv, e- tebligat, konulu seminer Gaziantep Ticaret Odası oditoryumunda yapıldı.

Toplantıya Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Kaya, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Gelir İdaresi Başkanı (GİB) Abdullah Kiraz, Gelir İdaresi Başkanlığı e-defter,e-fatura yönetim Müdürü Şahin Engin ve çok sayıda muhasebeci, mali müşavir ,iş adamı katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay Türkiye ekonomisinin yatırımlar olarak yoluna güvenle devam etmesi için etrafımızdaki savaş ortamından bir an önce son bulması dileğinde bulundu.

Güvenliğin olmadığı yerde ekonomiyi konuşmanın mümkün olamayacağını dile getiren Özbay konuşmasında şu cümlelere yer verdi:

Özbay, "Güvenliğin olmadığı yerde ekonomi konuşmamız mümkün değil"

“Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik bütün eylemlerinin kararlılıkla mücadele ile son bulması ekonomiye de canlılık getirecektir. Devletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

E dönüşümle ilgili olarak e-fatura,,e-defter, e-arşiv, e- tebligat uygulamalarının ülke ekonomisine katkısı yadsınamayacak kadar önemli ve büyük olduğunu biliyoruz. Hem kırtasiye giderlerinin azaltılması, hem de zaman ve işgücü kullanımının azaltılması ,insan yoğunluktan teknoloji yoğunluğuna kullanıma sunulması, olarak e-fatura,,e-defter, e-arşiv, e- tebligat uygulamaları dolayısıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmakta, ayrıca çevreci proje olduğundan desteklenmesi gereken bir proje olarak görüyorum.

Gündemimize en son giren 456 nolu tebliğ ile giren olarak e-fatura,,e-defter, e-arşiv, e- tebligat uygulamalarını Sahte ve ve muhteviyatı yanıltıcı belge kullanılmasını önleme açısından olumlu buluyorum. Fatura ve defter saklama ve arşivlemelerini belge kayıplarının önüne geçilmesi açısından yine olumlu buluyorum. e-fatura,,e-defter, e-arşiv, e- tebligat uygulamaları faturaların gönderimden dolayı geç gönderilmesi ve hiç iletilmemesinin önüne geçilmesi açısından da önemli bir projedir.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özbay, “Güvenliğin olmadığı yerde ekonomi konuşmamız mümkün değil”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin