Özbay’dan terör olaylarına tepki

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSMMMO Başkanı Hüseyin Özbay son günlerde meydana gelen terör olaylarına tepki göstererek, “Bölünmez bütünlüğümüze yapılan saldırıları lanetleyerek kınıyoruz” dedi.
Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay son günlerde terör eylemlerinin giderek tırmanması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Özbay açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
7 Haziran 2015 seçimlerine kadar sinsi bir şekilde beklemekte olan terör seçimlerden sonra yine hortlamış,Suruç katliamından sonra Ceylanpınarı ilçesinde 2 polisimizin şehit edilmesi akabinde Kilis ilimizin Elbeyli İlçesiyle Suriye sınırında 5. Zırhlı Tugay Komutanlığımıza bağlı Dağ Hudut Karakoluna Suriye tarafından DAEŞ Terör Örgütü kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu çıkan çatışmada hemşehrimiz Astsb. Kd. Çvş. Mehmet Yalçın Nane’nin şehit edilmesi,Doğu illerinde askerlerimizin şehit edilmesi,İstanbul’da bir polisimizin şehit edilmesi,son olarak da Muş Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız’ın, eşi ve kızı ile birlikte mesai bitiminde evlerine gittikleri sırada pusu kurularak şehit edilmesi bizleri ülkenin gidişatı konusunda endişelendirmektedir.
Ülkemizin ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik bu saldırılarda,hangi amaç güdülürse güdülsün Tüm dünya bilmelidir ki bu aziz vatan ve ay yıldızlı bayrak, Türk Milletinin en kutsal değerleri olarak varlığından hiçbir ödün vermeden, canımız pahasına sonsuza dek savunulmaya devam edilecektir.
Meydana gelen olaylarda yaralanan askerlerimize acil şifalar temennisiyle, şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, aziz milletimiz ile kederli şehit ailemize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özbay’dan terör olaylarına tepki

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin