Özdağ, “Alçı’nın siyasi duruşundan tiksiniyorum”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdağ, “Alçı’nın siyasi duruşundan tiksiniyorum”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Gazeteci Nagehan Alçı’nın  “Zafer Partisi Kürt düşmanı bir partidir” sözlerine tepki gösterdi.

Özdağ yaptığı açıklamada: Nagehan Alçı biraz öce Habertürk’te “Zafer Partisi Kürt düşmanı bir partidir” demiş. Öncelikle Zafer Partisi ve bilim Kürtleri ve Zazaları Türk Milleti’nin tarihi, kültürel ve soy açısından ayrılmaz parçası olarak kabul eder. Kendimize düşman olmayacağımıza göre Kürt düşmanı olmamız mümkün değildir. Ancak Zafer Partisi, PKK’yı destekleyen kim ise Kürt, Zaza, Türk veya İŞİD/FETÖ’yü destekleyen Türk, Kürt, Zaza ve kim olur ise olsun düşmandır. Yıllardan buyana birlikte PKK’ya karşı mücadele ettiğim, çaylarını içip yemeklerini yediğim, benim için kurşun yemeğe hazır olan Muş, Bingöl, Mardin, Şırnak ve diğer bir çok yerde Türk bayrağı için savaşan bütün korucu kardeşlerimi ve 1980’lerin sonundan itibaren en ağır terör şartları altında yaşayan güneydoğunun bütün vatanseverlerini sevgi ile kucaklıyorum. Nagehan Alçı’nın siyasi duruşundan ise gerçekten tiksindiğimi ifade etmek isterim” ifadeleriyle Alçı’nın sözlerine tepki gösterdi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özdağ, “Alçı’nın siyasi duruşundan tiksiniyorum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin