Özdağ: “FETÖ, Türk siyasetinde 3. kaset operasyonunu yapmıştır”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdağ: “FETÖ, Türk siyasetinde 3. kaset operasyonunu yapmıştır”

Zafer Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ Narkoz Haber’e,  Muharrem İnce’ye yapılan kaset kumpasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ; Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Adaylığından çekilmesini FETÖ’nün Türk siyasetinde yapmış olduğu 3.kaset operasyonu olduğunu belirtti.. Özdağ; Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu açıklamalar ile FETÖ’yü akladığını söyleyerek Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından atılan tweeti kimin yazdığını sordu.

“FETÖ BU SÜRECİ BAŞINDAN SONUNA KADAR YÖNETMİŞTİR”

Zafer Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanı Adayı İnce’ye yapılan kaset operasyonu hakkında yaptığı çarpıcı açıklama şöyle:

“Muharrem İnce’nin istifasına giden süreç FETÖ’nün psikolojik bir operasyonudur. Bu psikolojik operasyon bir aya yakın bir süredir devam ettikten sonra çok sert bir darbeyle ama sahte bir darbeyle, bir kaset operasyonu ile sona erdi. FETÖ böylece 3.kez Türk siyasetinde kaset operasyonu ile sonuç almış oldu. Birincisi FETÖ’nün Deniz Baykal’a yönelik operasyonu, ikincisi MHP’ye yönelik operasyonuydu şimdi ise 2023 yılında Cumhuriyetin 100.yılında Muharrem İnce’ye yapılan operasyondur. 2016 yılında darbe kalkışmasında bulunmuş, davaları sonucu büyük bir kısmı hapse girmiş, yurt dışına kaçmış terör örgütünün bir taraftan parlamentoya dönme sürecinde olduğunu, öte yandan da Türk siyasetine bu tür operasyonlarla müdahil olduğunu görüyoruz.

“İNCE’Yİ RUS DEVLETİ Mİ TASFİYE ETTİ? KILIÇDAROĞLU FETÖ’YÜ AKLAMAYA MI ÇALIŞIYOR?”

FETÖ’nün bu süreci başından sonuna kadar yönettiği bu kadar aşikar iken Sayın Kılıçdaroğlu’nun Rus dostlarımız diyerek Muharrem İnce’yi Rus devletinin tasfiye ettiğini açıklamasını da hayretle karşıladım. Çünkü biliyoruz ki, Millet İttifakı, Cumhuriyet Halk Partisine yakın kaynaklar sürekli Muharrem İnce’nin Erdoğan tarafından desteklendiğini ifade ettiler. Bunun doğruluğunu veya yanlışlığını tartışmıyorum. CHP böyle bir iddia ortaya attı. Öte yandan bir şey daha biliyoruz ki, Putin ile Erdoğan’ın arası da iyi, hatta müttefikler. Yani bu durumda Putin, kendi müttefikinin müttefikini tasfiye etmiş oluyor. Bunun bir mantığı yok. Ama daha önemlisi Kılıçtaroğlu’nun yapmış olduğu bu açıklama ile FETÖ’yü aklamasıdır.

“KILIÇTAROĞLU’NUN TWEETİ KİM TARAFINDAN YAZILDI? MERAK EDİYORUM!”

Aynı açıklama içerisinde Türk’ün devletine dokunma ibaresi vardır. Bu da Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadesi değildir. Kemal Kılıçdaroğlu Türk kökenli yerine Türkiye kökenli demeyi tercih eden bir siyasetçidir. Türkiye kökenli demek hem hukuken hem de dil fonetiği açısından   doğru değildir. Hal böyle iken,75 yıldır Türk kökenli demeyen Kılıçdaroğlu’nun bura da Türk’ün devleti demesini de ilginç buldum. Özetle bu konuda yazılan bu tweet başı ve sonuyla Kılıçdaroğlu’tarafından yazılmamıştır. O zaman kim yazdı diye bende merak ediyorum. Muharrem İnce’nin çekilmesi kendi kararıdır saygı duyuyorum ancak ben mücadele etmesini tercih ederdim.

“HDP’YE BU İMKANI VERMEYİN, ZAFER PARTİSİNİ DESTEKLEYİN!”

Türkiye’nin önümüzdeki sürecinde ya HDP’nin istediği Türkiye olacak ya da Zafer Partisinin istediği Türkiye olacak. HDP yetkileri bunu çok net açıklıyorlar. Diyorlar ki: Parlamentoda öyle bir konum elde edeceğiz ki bütün yasalar bizden geçecek. İddiaları ve istekleri bu. Bizde Türk Halkına sesleniyoruz, HDP’ye bu imkânı vermeyin. Zafer Partisini destekleyin, HDP’nin hedeflediği Cumhuriyetin 100.yılında Türkiye Cumhuriyeti meclisini kilitlemek ve kendi menfaatleri ve bölücü politikaları doğrultusunda hem Millet İttifakına hem de Cumhur İttifakına şantaj yapma olanağını ortadan kaldıralım.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
2
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özdağ: “FETÖ, Türk siyasetinde 3. kaset operasyonunu yapmıştır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin