Özdağ,” Kaçırılan asker ve polisleri kurtarmak AKP hükümetinin namusudur”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Gaziantep Millitvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye’nin PKK terör örgütü ve IŞİD tarafından hızla Ortadoğu iç savaşının içerisine sürüklenmek istendiğini söyledi. TBMM Genel Kurulunda konuşan Özdağ, Terör örgütü tarafından kaçırılan asker, polis ve kamu görevlilerinin kurtarılması gerektiğini belirterek,” Kaçırılan asker, polis ve kamu görevlilerinin kurtarılmalı. Bu AKP hükümetinin namusudur” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede görev yaptığını ve yapması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Ümit Özdağ,” Terör örgütü tarafından bölgede bir ayaklanma girişimi ve tehdidi var. Ülkemiz, PKK terör örgütü ve IŞİD tarafından hızla Ortadoğu iç savaşının içerisine sürüklenmek isteniyor. Terör örgütü tarafından kaçırılan asker, polis ve kamu görevlileri de en hızlı şekilde kurtarılmalı. Bu, AKP Hükümeti’nin namusudur. Her hükümet üyesi, kaçırılan bu çocuklarımızın kendi çocuğu olduğunu düşünmeli ve ona göre yatağa girmelidir. Bakalım, başını yastığa koyduğu zaman uyuyor mu, uyuyamıyor mu? Bu insanlar, çocuklarımız, terör örgütü tarafından kaçırılan, rehin alınan çocuklarımız bir an önce gereken operasyonlarla kurtarılmalıdır” diye konuştu
Ümit Özdağ, PKK terör örgütünün, AK Parti Hükûmeti’nin terörle müzakere stratejisini Güneydoğu Anadolu’da büyük bir ayaklanmanın altyapısını hazırlamak için değerlendirdiğini söyledi. Özdağ, açılım sürecinde PKK terör örgütünün, Güneydoğu Anadolu’da kendi ifadesiyle ‘ikili iktidar’ oluştururken, AK Parti iktidarının da devletin geri adım atmasını sağladığını savundu. Askerin, jandarmanın ve polisin operasyon taleplerinin ‘açılım süreci zarar görmesin’ gerekçesiyle durdurulduğunu dile getiren Özdağ, PKK’nın ise bu süreçte devletin boşalttığı alanları doldurmanın yanında askerlere, polislere ve köy korucularına karşı suikast ve kaçırma eylemlerini her geçen gün artırdığını ifade etti.
“KAÇIRILAN ASKER VE POLİSİ KURTARMAK AKP HÜKÜMETİNİN NAMUSUDUR”
Terör örgütünün, 7 Haziran seçimlerinden sonra da ayaklanma için ilk adımlarını attığını, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önünün kesilmemesi ve elinin bağlanmamasını isteyen Özdağ,” Milliyetçi Hareket Partisi, özünde bir çetenin, tarihin gördüğü en kanlı terör örgütlerinden bir tanesinin aşağılık bir kriminal eylemi olan bu kaçırma ve rehin alma eylemlerinin sonlandırılmasını, üstelik gerekçesi PKK terör örgütüne, açılım süreci altında, yeniden teslim olunması talebine dayandırılan bir Meclis araştırması meselesi değil, Millî İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ortak operasyonu meselesi olarak görmektedir. PKK, rehin aldığı bu askerlerimiz ve kamu görevlileri aracılığıyla Türkiye Cumhuriyeti devleti üzerinde baskı uygulayabileceğini düşünmektedir. AKP iktidarı, PKK terör örgütüne bu fırsatı vermemeli ve derhâl rehin alınan çocukların kurtarılması için gereken operasyonlar başlatılmalıdır” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özdağ,” Kaçırılan asker ve polisleri kurtarmak AKP hükümetinin namusudur”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin