ÖZEL ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI ÜNİVERSİTE FUARINI GEZDİ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI ÜNİVERSİTE FUARINI GEZDİ!Gaziantep Özel Çağdaş Bilgi Okulları Lise 11. ve 12. sınıf öğrencileri Gaziantep Mozaik Müzesi’nde yapılan Kültür-Edebiyat-Yayın Kütüphanecilik Kulübü ve Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen kültür etkinliği çerçevesinde 05.12.2013 Perşembe günü birçok Üniversite’nin katıldığı tanıtım fuarını ziyaret ettiler.

Öğretmenleriyle birlikte yaklaşık 100 öğrenciden oluşan gruba, Uluslarası Üniversiteler de dâhil olmak üzere bilgilendirmeler yaptı. Mozaik Müzesi’nde gerçekleşen fuarda öğrenciler Üniversite stantlarından tanıtım formlarıyla birlikte eğitici birçok CD ve DVD’ler alarak Üniversiteleri daha iyi tanıma fırsatı buldu.

Eğitim-öğretimde çağdaş ve özgür düşünce ışığında yol alarak ilerlemeyi kendine prensip edinen, bu tanıtım gezisinde Üniversiteleri daha yakından tanıma şansları ve eğitimin önemi gibi konularda paylaşımda bulundular.

Fuarda çeşitli söyleşilere de yer verildi. Bu anlamlı fuara katılan öğrenciler geziden çok mutlu döndüler. Kültür-Edebiyat-Yayın Kütüphanecilik Kulübü ve Rehberlik Servisi etkinlik bitiminde Üniversitelerin değerli öğrencilerimize hediye ettikleri tanıtım katalogları ve renkli kalemler bizleri çok onure etti.

ÖZEL ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI ÜNİVERSİTE FUARINI GEZDİ!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZEL ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI ÜNİVERSİTE FUARINI GEZDİ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin