Özel İdare başarılı sporcularını unutmadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel İdare başarılı sporcularını unutmadıİl Özel İdaresi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve katıldıkları turnuvalarda dereceler elde eden sporculara kokteyl düzenlendi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılan kokteyle İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Menderes Karaduman, İl Özel İdaresi Spor Komisyonu Başmanı Mehmet Ermayası, ASKF başkanı Abdulkadir Gözegir, Futbol İl Temsilcisi Güngör Sönmez, antrenörler ve sporcular katıldılar.

CAFER YILMAZ “KISA SÜREDE BAŞARI ELDE EDİLDİ”

Spor alanındaki başarılarının sadece futbolla kısıtlı kalmadığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, “Çok kısa zamanda özellikle salon sporlarında başarı gösterdik. Amacımız kıt imkanlarla başarılı olan gençlere yol göstermek, tabi bu başarı hocalarımızın ve gençlerimizin başarısıdır. Bu ekiple birlikte bir jest yapmak istedik. Vali Erdal Ata’nın destekleriyle tüm alanlarda Gaziantep’e destek olmaya ve bu gençleri kötü alışkanlıklardan koruyarak katkıda bulunmaya çalışacağız. İnşallah bu başarılar aratarak devam eder. Ben herkese başarılar diliyorum” dedi.

MENDERES KARADUMAN “SADECE FUTBOLLA KISITLI KALMADIK”

Gaziantep’te spor denince akla futbol ve yöresel güreş gibi sporların geldiğini söyleyen İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, “Gençlerin Kickboks’ta ulusal ve uluslararası alanda gösterdiği başarılardan dolayı teşekkür ediyorum. İmkanların kısıtlı olduğu ve salonların yetersiz olduğu sahada sporcularımız Balkan Şampiyonası çıkardı. Bu sporculara çok teşekkür ediyorum. Özellikle Atletizm’de Türkiye’de ilk kez Gaziantep’i temsil eden sporcu arkadaşlar birincilikler elde etti. İmkanlar verildiği zaman sporcularımızın daha çok başarılı olacaklarına inanıyorum. İmkanlar verildiği taktirde sporcularımızın uluslararası alanda başarılar elde edeceğine inancım tamdır” dedi.
Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir de elde edilen başarılardan dolayı tüm ekibe ve sporculara teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özel İdare başarılı sporcularını unutmadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin