Özel Sani Konukoğlu Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, uzman kadrosuna her gün yeni isimler ekliyor.

Halen Beslenme ve Diyet Uzmanı Gülen Mavi’nin görev yaptığı Beslenme ve Diyetetik Bölümünde, Gökçe Başkülekçi de göreve başladı.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gökçe Başkülekçi, 1993 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep Kolej Vakfı’nda tamamladı. 2010-2015 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu İngilizce Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden onur belgesiyle mezun oldu.

Başkülekçi, Başkent Üniversitesi Hastanesi Diyaliz Merkezi, Onkoloji, Endokrinoloji Bariatrik Cerrahi ve Organ Nakli Merkezi’nde staj yaptı. İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde pediatrik beslenme stajı yapan Başkülekçi, İstanbul Ataşehir Aile Sağlığı Merkezi Obezite Polikliniği’nde görev aldı.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor

İstanbul Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi, Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi ve Gaziantep Şahinbey Eğitim Araştırma Hastanesi’nde stajyer diyetisyen olarak görev yaptı.

Acıbadem Üniversitesi’nde Sporcu Diyetisyenliği Kursu ve Anoreksiyadan Obeziteye Yeme Bozuklukları Diyetisyenliği Kursu, Başkent Üniversitesi’nde ise Onkoloji Diyetisyenliği Kursu ve Fiziksel Aktivite, Beslenme ve Sağlık Kongresi’ne katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özel Sani Konukoğlu Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin