ÖZEL SANKOLU ÖĞRENCİ SATRANÇTA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL SANKOLU ÖĞRENCİ SATRANÇTA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKÖzel Sanko İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Kağan Aydınçelebi,Uluslararası Satranç Federasyonu’nun düzenlediği “Satranç Olimpiyatları” nda milli takım sporcusu olarak Türkiye’yi temsil edecek.

Uluslararası Satranç Federasyonu’nun en büyük organizasyonu olan ve ülkelerin milli takımları düzeyinde temsil edileceği Olimpiyatlara 180 ülkeden 1500 sporcunun katılacağı bildirildi.

27 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arası İstanbul’da yapılacak 40. Uluslararası Satranç Olimpiyatları’nda Türkiye’yi genel ve bayanlarda 3’er milli takım temsil edecek.

Özel Sanko Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil, öğrencileri Kağan Aydınçelebi’ninTürkiye Satranç Federasyonu tarafından milli takımda oynamaya layık görülmesinden memnuniyet duyduklarını söyledi.

ÖZEL SANKOLU ÖĞRENCİ SATRANÇTA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Öğrenciyi, emeği geçen öğretmen ve ailesini kutladığı belirtenTilfarlıgil, dünyanın en büyük satranç organizasyonunda yer almanın gurur verici olduğunu kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZEL SANKOLU ÖĞRENCİ SATRANÇTA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin