Özlem Önder depremde kaybettiği kızını arıyor

Özlem Önder depremde kaybettiği kızını arıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özlem Önder depremde kaybettiği kızını arıyor

6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen depremde Nurdağı’nda enkaz altında kalan Önder ailesi 1 yaşındaki kızlarını arıyor.

Özlem Önder Elisa ve Alparslan ikiz çocukları ve ailesiyle birlikte yıkılan evlerinin enkazı altında kaldı. Enkazdan çıkarılan minik Elisa’nın ne ölüsü ne dirisi bulunamıyor.

Anne Özlem Önder kızının cansız bedenini gördüğünü ancak çelişkili bilgiler aldığını ve morgda kızının cesedini bulamadığını söyledi.

Anne Önder Narkoz Haber’e yaptığı açıklamada: ” Deprem günü ailecek kayınvalidem, kayınpederim, kız kardeşim ve biz yıkılan evimizin enkazı altında kaldık. Kayınpederimi ve kız kardeşimi kaybettik. Arama Kurtarma ekipleri kız kardeşimin cesedini çıkardıktan sonra kızımıda aldılar. Sonra biz enkaz altından çıktık. Nurdağı Devlet Hastanesine öldü dedilleri Elisamını ve kız kardeşimin cenazelerini almaya giden eşime ölüm belgesi imzalatıyorlar. Eşim morga gittiğinde kız kardeşimin cenazesini alıyor ama kızımız Elisa’nın cenazesi yok. Doktora geri gidip sorduk nefes alıyorsa sevk etmiş olabiliriz dediler. Her yeri tüm hastaneleri aradık yok. Ambulansa alan sağlık ekibini bulduk. Onlar Elisa’nın nefes almadığını ölmüş olduğunu ve cenazesini teyzesiyle birlikte cenazelerin toplandığı yare teslim ettiklerini söyledi. Ben çocuğumun ölüsünü dirisini istiyorum. Yanlışlıkla alıp defnettilerse yine istiyorum. Hiç olmazsa çocuğumun mezarı olsun” dedi.

Özlem Önder’in ikiz çocuklarından Elisa’nın cenazesini alan varsa veya yaşıyorsa yardım bekliyor. Savcılığa başvuru yaptığını ve DNA örneği verdiklerini belirten Önder kızının öldüyse bir mezarı olsun istiyor.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
2
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özlem Önder depremde kaybettiği kızını arıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin