ÖZTEKİN RESMEN ADAY

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZTEKİN RESMEN ADAYOğuzeli Belediyesi eski Başkanı Bekir Öztekin Ak Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ak Parti İl Başkanlığı’na kalabalık bir partili topluluğuyla gelen Öztekin, her zaman hizmete ve göreve hazır olduğunu, yerel yönetimlerdeki birikimlerini, parlamentoda hizmete dönüştürmek istediğini söyledi.

Şehitkamil Belediyesi’nde 5 yıl başkanvekilliği yaptıktan sonra 5 yıl Oğuzeli Belediye Başkanı olarak görev yapan Bekir Öztekin, yaklaşan genel seçimler öncesinde Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Dün akşam saatlerinde resmi müracaatını İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’ye teslim eden Öztekin, ‘Seçimin galibi yine Ak Parti olacak’’ mesajını verdi.

BİRİKİMLERİMLE ADAYIM

Milletvekilliği aday adaylığı müracaatının ardından kısa bir açıklama yapan Bekir Öztekin, yerel yönetimlerde toplam 10 yıl bu kentte ve kent halkına hizmet ettiğini belirterek, ‘’5 yıl Şehitkamil Belediyesi’nde başkan vekilliği yaptım. 5 yılda genel merkezimizin, halkımızın ve teşkilatımızın desteğiyle Oğuzeli Belediye Başkanlığı’na seçildim. Oğuzeli’nde yapılmayanları yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Nasıl belediye başkanlığında günün 16 saatinde hizmet ettiysek, milletvekili olarakta aynı anlayışla çalışacağımızın bilinmesini isterim. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kim aday olursa olsun veya genel merkezimiz tarafından belirlensin kazanan partimiz olacaktır. Bizim için makam mevkiler değil, ülkemizin ve kentimizin geleceği önemlidir’’ dedi.

Öztekin, aday adaylığı başvurusunda kendisini yalnız bırakmayan parti teşkilatı üyelerine de teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZTEKİN RESMEN ADAY

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin