Paintball Şampiyonası İlk Ayağı Gaziantep’te Düzenlendi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paintball Şampiyonası İlk Ayağı Gaziantep’te DüzenlendiTürkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği organizasyonda Türkiye’nin pek çok bölgesinden gelen katılımcılar Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda kurulan oyun alanında yarıştı.

Turnuvaya, Şahinbey Kaymakamı Sn. Uğur Turan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Ömer Faruk Şiran, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Sn. Songül Kalyoncu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sn. Prof.Dr. Tamer Yılmaz ve Üniversite yöneticileri katıldı.

Açılış konuşması yapan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Tamer Yılmaz, turnuvayı keyifle izlediklerini belirtti. Rektör Yılmaz, Gaziantep’in spor ili olma yolunda adımlar attığını kaydederek, “Gaziantep bildiğiniz gibi bir kültür ili ve sanayi şehri. Artık Gaziantep’i bilim teknoloji kenti yapmak istiyoruz. Ama bunun yanında artık Gaziantep ili bir spor kenti olmaya başladı. Bundan da çok büyük gurur duyuyoruz. Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak biz bunun içerisinde yer almaktan çok mutluyuz. Bu fırsatı bize verdikleri için T. Atıcılık ve Avcılık Federasyonuna ve başkanına teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Paintball Şampiyonası İlk Ayağı Gaziantep’te DüzenlendiProf. Dr. Tamer Yılmaz’ın ardından Mütevelli Heyeti Üyesi Sn. Songül Kalyoncu’dan plaketini alarak konuşmasına başlayan Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Sn. Nur Ala Aliş, desteklerinden dolayı Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne teşekkürlerini ifade etti. Aliş; “bu etkinlik Hasan Kalyoncu Üniversitesi öncülüğünde gerçekleşmiştir. Biz de gercekten  çok mutlu olduk Üniversitenin gençliği hakikaten böyle bir sporu hak ediyor. Destek veren ve böyle bir organizasyonun Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Paintball Şampiyonası İlk Ayağı Gaziantep’te Düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin