Pamuk, “Depremzedeleri mağdur ediyorlar”

featured
Pamuk, "Depremzedeleri mağdur ediyorlar"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pamuk, “Depremzedeleri mağdur ediyorlar”

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet PAMUK;
Gaziantep Büyükşehir belediyesine ait olan, Botanik Bahçesi yanındaki Yüzüncü yıl parkı devamındaki, Afat çadırlarına Mağdurların, Bizi çadırlardan yetkililer kovuyor, şikayetleri ile, İl başkanı Mehmet Pamuk’a ulaştı. Bunun üzerine Çadır alanına giden pamuk;

Depremzedelerin sıkıntılarını dinledi ve deprem mağdurluğu yanı sıra, Kızılay ve Afat Mağdurları eklendiğini gören Pamuk;

Dünden beri Gaziantep Şehri içindeki çadırları kaldırmaya yönelik çalışmalara şahit olan Zafer Partisi başkanı, Mehmet PAMUK, 100 kadar Çadır’ da kalan Suriyelileriler otobüsler ile Konteyner kentine götürülerek, toplama kampında beslemeye devam etmektedir.
Bizim kendi vatandaşlarımıza da pılınızı pırtınızı toplayın terk edin diye dün itibarı ile gerek emniyet gerekse, Belediye yetkilileri ve afat, gitmelerini istemiş.
Ancak gidecek yeri olmayan vatandaş çoluk çocukları, engelli vatandaşları ile ortada kalmış ve mücadele etmekteler.

Evi kapalı olan vatandaşların bazılarının, ev kayıtları, az hasarsız geçmiş, tekrar müracat etmek isteyenlerin müraacat’ları çevre şehircilikte alınmıyor, denmekte, vatandaş’ın hasarlı tekrar bakın deme imkan ları bile ellerinden alınmış.

Engelli aile evim 8 ci katta Asansör çalışmıyor engelliği ben nasıl çıkaracağım diyen vatandaşa;

Yemek vermeyi kesen yetkililer, su dahi vermez olmuşlar, yetmez gibi Elektrikleri kesilmiş ve çadırlar sökülmeye başlanmış. Dedi

Görevliler bizim kendi vatandaşımıza 3 sınıf muamelesi yapıyor, ve depremzedelere, size bunlar çok fazla haketmiyorsunuz diye azarlıyorlar.

Suriyelileri gönderince, yemek vermeyi kesen yetkililere, halk Suriyelileri geri getirin onlar varken biz daha iyi hizmet alıyoruz diyen, vatandaş çok fazla tepki verdi, böyle bir uygulama ülkemiz adına utanç verici.

Gaziantep’te, Evi hasarlı hasarsız, çok insan şehir dışında tanıdığı ve okuyan oğlu kızı varsa gitti ve terk etti, kalanlar evi sağlamda olsa Psikolojileri bozuldu ve evlere girmek istemeyen o kadar çok aile var ki.
Çünkü her gün, Memleket sallanıyor, belgeler ile de kanıtlı, siz nasıl gidin evinize artık dersiniz diye halk ile birlikte, Sn pamuk’ta çok tepki verdi.

Diyen Zafer Partisi İl Başkanı Mehmet PAMUK
Kızılay Başkanı Kerem KINIK 12 Maaş alırken, Çocukları kızılaydan nemalanırken bu kadar toplanan yardımları, benim vatandaşıma harcamayıp, kim nereye götürecek, Dedi.

Zafer Partisi Genel başkanımız Prof Dr Ümit ÖZDAĞ’ın Desteği ile, bunun hesabını sandıkta vatandaş soracak ve hesap verecekler. 30 Gün sonra, 30 gün daha kalsa ne yükü olacak bu vatandaşın,
Birlikten güç doğar bakış açımız, Diyen İl Başkanı PAMUK,
Bilim, Birlik ve Barış ile Halkımız yanında yer alarak ilerleyeceğiz, yolumuz açık, diye konuştu.

Pamuk, "Depremzedeleri mağdur ediyorlar"

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Pamuk, “Depremzedeleri mağdur ediyorlar”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin