Pamuk: “Türkiye’nin sorunlarını Zafer Partisi çözecek”

featured
Pamuk: “Türkiye’nin sorunlarını Zafer Partisi çözecek”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pamuk: “Türkiye’nin sorunlarını Zafer Partisi çözecek”

Zafer Partisi 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, seçim çalışmaları kapsamında Yazuzeli ve Araban ilçelerini ziyaret ederek, halkın desteğini istedi. Pamuk, vatandaşları 8 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Gaziantep’te halka sesleneceği konuşmayı dinlemeye davet etti.

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Kent merkeziyle birlikte ilçelerde de çalışma yürüten Pamuk’un son durağı Yavuzeli ve Araban ilçeleri oldu.
Partililer ile birlikte Yavuzeli ve Araban ilçelerine adeta çıkarma yapan Pamuk, ilçe merkezlerine parti bayrakları astı ve esnaf ile kahvehane ziyaretlerinde bulundu. İlçelerin sokaklarında da çalışmalar yürüten Pamuk, 14 Mayıs seçimleri için halkın desteğini istedi.

Pamuk: “Türkiye’nin sorunlarını Zafer Partisi çözecek”

“Tek Alternatif Zafer Partisi”

Zafer Partisi’nin seçim manifestosunu vatandaşlara anlatan Pamuk, “Halkımız Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında ehven-i şer bir tercih yapmaya zorlanmaktadır. Ancak milletimiz, ne Türk Bayrağını istemeyen HÜDA PAR ile işbirliği yapan Cumhur İttifakı’na, ne de terör örgütü PKK’nın temsilcisi HDP’nin açık desteğini alan Millet İttifakı’na mahkum değildir. Bunlara karşı alternatif olarak Atatürk gençliği, hayat tarzına müdahale ettirmeme kararlılığındaki Türk kadınları ve vatansever Türk milliyetçilerinin destekleyeceği ATA ittifakı ve Zafer Partisi var. Gazi Meclisimizde “Ne mutlu Türk’üm diyene” diye haykırabilmek ve Cumhuriyet düşmanları karşısında Cumhuriyetimizi savunmayı sürdürebilmek için desteğinize ihtiyacımız var. Ülkemizi sığınmacı istilasından kurtaracak tek parti Zafer Partisi’dir. Zafer Partisi iktidarında, ülkemizi adeta işgal etmiş 13 milyon kaçak ve sığınmacı ülkelerine gönderilecektir” diye konuştu.

“Sinan Oğan ve Ümit Özdağ Gaziantep’e Geliyor” 

Pamuk, ayrıca vatandaşları 8 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Gaziantep’te Maarif Kavşağı’nda saat 12:de toplanmaya ve halka sesleneceği konuşmayı dinlemeye davet ederek, “14 Mayıs’ta ülkemizin ve şehrimizin kaderini sizlere emanet ediyoruz. Önce Türkiye, sonra Gaziantep için hayırlısı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pamuk: “Türkiye’nin sorunlarını Zafer Partisi çözecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin