Pamuk, “Vatandaşlığı parayla satmak gaflettir”

featured
Pamuk, "Vatandaşlığı parayla satmak gaflettir"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pamuk, “Vatandaşlığı parayla satmak gaflettir”

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığının parayla satılmasının bir milli güvenlik sorunu olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlığı parayla satmak gaflettir” dedi.

Avrupa Birliği ülkeleri için Türkiye’nin adeta bir göçmen ve sığınmacı kampı haline geldiğini kaydeden Zafer Partili Mehmet Pamuk, yaptığı açıklamada;

“Avrupa Birliği toplanmış, ‘göçmen ve yabancıları Türkiye’de tutalım, Daha önce 3 milyar Euro vermiştik, şimdi’de kişi başı 20 bin Euro verelim. Türkiye onları beslesin, onlar da Türkiye’nin gözlerini oysun. Böylece bir taşta 2 kuş vuralım’ diyor. Bu plan adım adım uygulanıyor” ifadelerini kullandı.
Pamuk, Türkiye’de bulunan ve sayıları milyonlarla ifade edilen sığınmacılar ve kaçak göçmenlerin yanı sıra 400 bin dolar karşılığı yabancı ailelere de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verildiğine dikkat çekerek, şunlar söyledi:

“Yabancı ülke vatandaşı bir ailenin bir ferdi parayı verince o aile kaç kişi olursa olsun Türk vatandaşı olabiliyor.

Öyle Ki, Çin’in nüfusu 1.5 milyar kişi. Ortalama her aile 4 kişi olsa 375 milyon aile demek. Düşünün ki Çin’den 30 milyon aile Türkiye’den 400 bin Amerikan Doları karşılığı ile mülk edindi ve vatandaşlık aldı. Bu tam 120 milyon kişi demek.
Böyle bir durumda ülkemiz kimin eline geçmiş olur? Hiç savaşmadan, kan akıtmadan, topraklarımızı da yönetimlerimizi de ele geçirmiş olacaklar.
Bu bir milli güvenlik sorunudur. Bu duruma asla müsade etmemeliyiz. Bir an önce gaflet ve delalet uykusundan uyanmamız gerekiyor.”

Zafer Partili Mehmet Pamuk, her koşulda ve her platformda Türk halkına gerçekleri anlatmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pamuk, “Vatandaşlığı parayla satmak gaflettir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin