Polis çifte kelepçeli nikah

featured
Polis çifte kelepçeli nikah
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis çifte kelepçeli nikah

Gaziantep’te görev yapan polis çifte, ömür boyu ayrılmamaları için nikahın ardından kelepçe takıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurları Hatice Kocaoğlu ile Yusuf Dağdeviren’in nikahlarını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıydı. Nikahta, polis çifte AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke şahitlik etti. Nikahın kıyılmasının ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftlere bir ömür boyu ayrılmamaları için kelepçe taktı. Gaziantep Haber

“Mutluluklar diliyorum”
Polis çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Öncelikle Hatice Hanım ve Yusuf Bey’e iki cihanda mutluluklar diliyorum. Çiftlerimize temsili olarak kelepçe taktık, o kelepçe çiftlerimizin birbirine bağlanma kelepçesiydi. İnşallah birbirlerine ömür boyu sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle bağlanır, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirirler. Kendilerine bir kez daha mutluluklar diliyorum” dedi.

Polis çifte kelepçeli nikah

“En fazla nikah kıyan belediyeyiz”
Başkan Mehmet Tahmazoğlu, en fazla nikah kıyan belediyenin Şahinbey Belediyesi olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak Türkiye’de en fazla nikâh kıyan belediyeyiz. Şu anki rakamlarımızla 8 bin 500’e yaklaştık ve yıl sonuna kadar bu rakam 9 binin üzerine çıkacaktır. Geçmiş yıllara baktığımızda pandemi sürecine rağmen yüzde 15-20 daha fazla evlilik yapıldığı anlamına geliyor. Bu da Şahinbey’in ne kadar hızlı geliştiğinin ve hayat standartlarının arttığının bir göstergesidir. Şahinbey Belediyesi olarak Evlilik Okulu, Hoş Geldin Bebek gibi projelerimizin yanında evlenecek çiftlere çeyiz desteğinde de bulunuyoruz. Şahinbey’de yaşamak güzel; Evlenen tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum” şeklinde konuştu.
Nikahı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından kıyılan polis memuru Yusuf Dağdeviren, yaşadığı mutluluğu dile getirerek, “Bizim için çok önemli ve özel olan bu günümüzde bizlerin yanında olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Gelin Hatice Kocaoğlu ise nikahlarını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kıymasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Güzel dilekleri ve nikâhımızı kıydığı için Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Mehmet Tahmazoğlu nikah sonrası çiftlere saat hediye etti. Gaziantep Sağlık  

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Polis çifte kelepçeli nikah

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin