Polis turnuvasında Gaziantep PMYO finallere kaldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis turnuvasında Gaziantep PMYO finallere kaldıGaziantep’te yapılan 2. Polis Akademisi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nda attığı gollerle rakiplerini geride bırakan Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri finallere katılmaya hak kazandı.

Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Polis Akademisi tarafından düzenlenen 2. Polis Akademisi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvasına bölge elemeleri Gaziantep, Diyarbakır A.Gaffar Okkan ve Siirt Polis Meslek Yüksek Okullarının katılımı ile ilimizde yapıldı.

2–4 Mart tarihlerinde Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulunun ev sahipliğinde Çevik Kuvvet Şehit Polis Memuru Ahmet Çondul spor kompleksinde yapılan maçlarda Kırmızı Siyah forma ile mücadele eden ev sahibi Gaziantep PMYO öğrencileri, Siirt Polis Okulu’nu 2–1, Diyarbakır A.Gaffar Okkan Polis Okulu’nu ise 5-0’lık skorlarla mağlup ettiler. 2–8 Nisan 2012 tarihlerinde Ankara da yapılacak olan final maçlarında ilimizi Kırmızı Siyah renkli forması ile Gaziantep PMYO öğrencileri temsil edecek.

ÖZKÖKELİ “HIRSLARINI SAHAYA YANSITTILAR”
Turnuva hakkında bilgi veren Polis Akademisi Öğretim Görevlisi Fiziki Kondisyon Anabilim Dalı Başkanı Nurettin Özkökeli, turnuvaların bu yıl 2.’sini düzenlediklerini, Gaziantep bölgesi dahil 8 bölgede eleme gruplarında maçların devam ettiğini söyledi. Gaziantep ilinde düzenlenen bu elemelerde Fair Play adına çok güzel maçlar oynandığını dile getiren Özkökeli, genel olarak maçlara iyi hazırlandığı görülen ev sahibi Gaziantep Polis Okulu’nun hırslarını sahaya yansıtarak elemeleri kazandıklarını ifade etti.

METLİ “DOSTLUK KURDULAR”
Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Osman Metli ise, “Polis Akademisi tarafından düzenlenen bu turnuva dolayısı ile Diyarbakır A. Gaffar Okkan ve Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ilimizi gezme ve tanıma fırsatı buldular. Öğrenciler birbirleri ile kaynaşarak güzel dostluklar kurdular. Turnuva 1.’si olarak finallere katılmaya hak kazanan okulumuz Gaziantep PMYO öğrencilerini yürekten tebrik ediyorum” dedi. Düzenlenen turnuvada birinci olan Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu takımı sporcu ve teknik heyetinin katılım belgeleri Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Abdulkadir Gözegir tarafından verildi. Birincilik kupasını ise Gaziantep PMYO Müdürü Osman Metli takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Polis turnuvasında Gaziantep PMYO finallere kaldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin