Prime Mall’den öğrencilere hediye yağmuru

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prime Mall'den öğrencilere hediye yağmuruÇocuklara ve eğitime verdiği destekle fark yaratan Gaziantep’in en büyük ve Türkiye’nin En İyi Alışveriş Merkezi Ödülüne sahip Alışveriş Merkezi Prime Mall Gaziantep; çocuklara bir sürpriz yaptı…

Prime Mall Gaziantep Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Doğa Koleji ve Ted Koleji işbirliğiyle düzenlediği ”Çocuklar Okusun Dünya Gülsün”kampanyasıyla danışmaya gelen tüm çocuklara kitap hediye etti.

14 Kasım saat 14:00’ de Doğa Koleji ve Ted Koleji öğrencileri katılımıyla alışveriş merkezinin etkinlik alanında düzenlenen yarışmada keyifli anlar yaşandı…Öğrencilerin daha hızlı olumak ve daha güzel okumak için gösterdikleri çabayla eğlenceli anlar yaşattılar. Verilen metni en hızlı ve en düzgün okuyan Doğa Koleji 2.sınıf öğrencisi Turan Özalkan Prime Mall Gaziantep’ten bisiklet kazandı.Yarışma ikincisi ve üçüncüsü Madalya alırken tüm öğrencilere kitap hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Prime Mall’den öğrencilere hediye yağmuru

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin