PRİMER 7. YAŞINI BÜLENT SERTTAŞ’LA KUTLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PRİMER 7. YAŞINI BÜLENT SERTTAŞ’LA KUTLADI

Özel Primer Hastanesi 7.yıl kuruluş yıldönümünü Teymur Continental Hotel’de personel ve yakınlarıyla birlikte kutladı.

Özel Primer Hastanesinin 7.yıl kuruluş yıldönümü nedeniyle Teymur Hotel’de düzenlenen geceye çok sayıda çalışan ve aileleri katıldı. Özel Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker; 7 yıllık süreç içerisinde çok büyük mesafe aldıklarını belirterek “ insana saygı ve kaliteli hizmet” anlayışının kendilerini zirveye doğru adım adım taşıdığını söyledi. Çeker; “ Özel Primer Hastanesi olarak çok büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın hepsi yüksek özveri ve fedakarlıklarla çalışarak Primer hastanesini çok güzel günlere doğru adım adım taşıyorlar. Primer Hastanesi olarak açılışımızda söylediğimiz gibi insana saygı ve kaliteli hizmet anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Primer Hastanesinde emeği geçen herkese tekrar, tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Primer hastanesinin 7.kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen gecede yapılan çekilişte 7 personel tatil kazanırken, 20 personel’de altın ile ödüllendirildi. Gecenin bir diğer sürprizi olan sanatçı Bülent Serttaş’ın sahneye doktor kıyafeti ile çıkması ise herkesi şaşkına çevirdi. Dr. Bülent Serttaş, sahnelerin doktoru yazılı doktor kıyafeti ile sahneye çıkan Serttaş; herkesi şaşkına çevirirken Özel Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker tarafından plaket verildi. Çeker; Bülent Serttaş’ın da insanların ruhunu tedavi ettiğini söyleyerek, kendisine sahnelerin doktoru unvanını verdiklerini söyledi.

PRİMER 7. YAŞINI BÜLENT SERTTAŞ’LA KUTLADI

PRİMER 7. YAŞINI BÜLENT SERTTAŞ’LA KUTLADIHastane Başhekimi Dr. Nihat Okuducu Bülent Serttaş’a “Sahnelerin Doktoru” yazılı doktor önlüğünü giydirirken hastane ortaklarından Dr. Çiğdem Barlas Serttaş’a steteskop takarak hastane çalışanları adına teşekkür etti.

Primer Hastanesi için özel olarak hazırlanan 7. yaş günü pastasının kesilmesinden sonra Bülent Serttaş eşliğinde çalışanlar ve aileleri gönüllerince eğlendiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PRİMER 7. YAŞINI BÜLENT SERTTAŞ’LA KUTLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin