Primer Hastanesi’nden Sahalara İlk Yardım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Primer Hastanesi'nden Sahalara İlk Yardım ” Özel Primer Hastanesi sponsorluklarına devam ediyor”

Özel Primer Hastanesi tarafından hazırlanan sağlık çantaları, amatör spor kulüpleri müsabakalarında kullanılmak üzere saha müdürlerine teslim edildi. Özel Primer Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Nihat Okuducu, her zaman olduğu gibi bundan sonrada sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Özel Primer Hastanesi tarafından hazırlanan sağlık çantaları düzenlenen törenle saha müdürlerine teslim edildi. Düzenlenen törene Özel Primer Hastanesi Başhekimi Uzman Dr.Nihat Okuducu, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Abdulkadir Gözegir ve yöneticileri ile Amatör Sporların oynandığı saha müdürleri katıldı.

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Özel Primer Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Nihat Okuducu; resmi sponsorluklar yanında amatör spor kulüplerine de her türlü desteği sağlamaya devam ettiklerini, bundan sonrada spora her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. Okuducu; Özel Primer Hastanesi olarak her alanda sporun ve sporcunun desteklenmesini önemsiyoruz. Şimdiye kadar Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, Şahinbey Belediyesi Voleybol Takımı ve büyük takımlarımıza sponsorluklarımızla birlikte amatör spor kulüplerine ve birçok spor etkinliğine destek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şehrimizde sağlığın sponsoru olma yolunda lider hastane olma konusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Spor alanında büyük emekleri olan değerli spor yöneticilerine gayretlerine Özel Primer Hastanesi olarak bizimde katkımızın olması bizi mutlu ediyor. Gerek resmi sponsorluklarımız gerekse amatör spor kulüplerine olan desteğimizin her zaman için devam edeceğini bir kez daha yinelemek istiyorum. Amatör Spor Kulüplerine vereceğimiz destek doğrultusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz ve projelerin kalıcı olmasına önem veriyoruz. Kurumsal iletişim ve Pazarlama Müdürümüz Veysel Karayılan konuyla ilgili çok ciddi çalışmalar yaptı ve ilk yardım çantalarının amatör spor kulüplerimiz için ne kadar önemli olduğunu bizlerle paylaştı. Bu projenin görsellikten ziyade kalıcı bir proje olması gerektiğini düşünerek böyle bir çalışma yaptık” dedi.

ÖNCE SAĞLIK

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir; Özel Primer Hastanesi tarafından dağıtılan sağlık çantalarının önemine vurgu yaparak, sağlık olmayınca sporun bir anlamı olmayacağını söyledi. Gözegir; “biz amatör spor kulüpleri olarak oynatmış olduğumuz yaklaşık 1200 civarında müsabaka için Özel Primer Hastanesinden bir talepte bulunduk. Sizlerde takdir edersiniz ki sağlık olmayınca spor olmuyor ve sağlıklı nesillerin spor yapması gerekiyor. Hatta bizim bünyemizde 3 adet ampute takımımız ve bayan takımımız bulunuyor. Özel Primer Hastanesi tarafından dağıtılan bu sağlık çantaları hayati bir önem arz etmekte. Sağlık çantaları içinin teferruatı ve dayanıklılığı ile ayrı bir önem kazandı. Sağlık çantalarının içerisinde toplu iğnesine kadar her türlü teferruat düşünülmüş. Ben Özel Primer Hastanesine ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran’a desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Primer Hastanesi'nden Sahalara İlk Yardım


özel primer hastanesi sağlık çantası dağıtımı paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Primer Hastanesi’nden Sahalara İlk Yardım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin