Prof. Dr. Mehmet Duru Medical Park Gaziantep’te

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prof. Dr. Mehmet Duru Medical Park Gaziantep’te

Medical Park Gaziantep Hastanesi 2008 yılında açıldığı günden bu yana başta Gaziantep olmak üzere çevre il ve ilçelerin yanı sıra komşu ülkelerden gelen hastalara da hizmet veren uluslararası standartlarda A sınıfı bir hastanedir. Teknolojik alt yapısı, donanımı ve gerçekleştirdiği birbirinden nitelikli operasyonları ile de Bölgede sağlık turizmi açısından önemli bir merkez konumunda olan Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin Acil Servis Ünitesi acil tıp uzmanlarından oluşan akademisyen kadrosu ve yenilenen teknolojik altyapısı ile sağlık hizmetlerine kesintisiz olarak devam ediyor. Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin yenilenen Acil Servis Ünitesi, yaklaşık 470 m2’yi aşkın kapalı alana sahip olduğu gibi, resüsitasyon ve detoksifikasyon birimleri, birisi VIP olmak üzere 10 adet acil gözlem ve tedavi odası, 5 adet acil müdahale odası mevcuttur. Yenilenen Acil Servis Ünitesi, akademisyen kadrosu ve multi disipliner anlayışı ile hastalara şifa dağıtıyor. Özel Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin profesyonel ve dinamik hekim kadrosuna katılan Prof. Dr. Mehmet Duru hasta kabulüne başladı

Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Duru Kimdir?

Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Duru 1970 yılında Adana’da doğdu. 1995 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1995-1997 yılları arasında Şırnak ilinde mecburi hizmetini yerine getirdi. 1997-2002 yıllarında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı’nda Acil Tıp Asistanı olarak görev yaptı ve uzmanlığını aldı. 2002 yılında ise Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde uzman hekim olarak çalıştı. 2002 ile 2008 yıllarına gelindiğinde ise Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı’nda Dr. Öğr. Üyesi olarak yer aldı. 2008 yılında ise aynı üniversitede Doçent olarak, 2014 yılında ise Profesör Doktor ünvanını elde etti. Prof. Dr. Mehmet Duru Acil Tıp alanında ve akademik camiada tanınan bir hekim olduğu gibi, uluslararası ve ulusal manada bir çok eserin ve makalenin sahibidir. İdari görevlerde de yer alan Prof. Dr. Duru ilk olarak 2002 ile 2005 yılları arasında Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı görevinde hizmet verdi. 2007 ile 2009 yıllarında ise Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde müdür yardımcılığı yaptı. 2009 ve 2012 yıllarında ise Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak çalıştı. 2012 ve 2013 yılında da aynı hastanede Başhekim görevini başarı ile yerine getirdi.

Prof. Dr. Mehmet Duru Medical Park Gaziantep'te

Prof. Dr. Duru, ATUDER (Acil Tıp Uzmanları Derneği) Türkiye üyesidir. Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Duru’nun ilgi alanları ise Toksikoloji, Acil USG, Acil Kardiyoloji ve Acil Nöroloji olarak sınıflandırılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Prof. Dr. Mehmet Duru Medical Park Gaziantep’te

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin