Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı’ya sevgi seli

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı’ya sevgi seli

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, CHP Gaziantep 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Aday adayı olduğunu açıklaması Gaziantep’te coşkuyla karşılandı.

Gaziantep’in sevilen ismi Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde CHP Milletvekili aday adayı olduğunu açıklamasının ardından her kesimden tebrik mesajı alması ve Gaziantep CHP Listesinde görmek istediklerini dile getirmesi dikkat çekti.

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı’nın aday adaylığını açıkladığı basın toplantısına da çok sayıda partili katılım sağladı.

Miting havasında geçen basın toplantısında konuşma yapan Ganidağlı: “Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşullar ve bölgemizde yaşanan deprem felaketi hayatımızı çekilemez düzeyde olumsuz etkilemiştir. Başta üniversiteli gençlerimiz olmak üzere, nitelikli vatandaşlarımızın önemli bir kısmı maalesef ülkeden umudunu kesmiş, yurtdışında iş bulma ve yaşama umudu ile başka ülkelere yönelmekte, hayalini kurduğumuz ülkeyi inşa edecek gençlerimizin ciddi bir beyin göçü neticesinde kaybı gündeme gelmektedir.

Bölgemizdeki göçmenlerin mevcudiyeti hakkında etkin ve sürdürülebilir bir politika izlenmemesi var olan ekonomik ve sosyal sorunların daha da ağırlaşmasına yoksulluğun artışına sebep olmaktadır. Vatandaşlar olarak bizler, başta yokluk olmak üzere binlerce sorunla boğuşurken mevcut siyasal iktidar ne yazık ki bizleri çıkmaza sürüklemekten başka herhangi bir aksiyonda bulunmamaktadır.

Hal böyleyken, memleketimin her geçen gün umutsuzluk girdabında sürüklenmesine seyirci kalamadığım için, her vatandaşımız gibi, geleceğe dair umudumuzu canlı tutmak, sorunlarımıza gerçekçi çözümler ile katkı sunabilmek arzusunu gönlümde taşıyorum.

Bu yolda, mesleki kariyerimden aldığım deneyim ve enerji ile, halkımıza daha etkin noktalarda hizmet edebileceğime inanıyor, Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını daha yüksekte dalgalandırmak için 28. dönem Gaziantep milletvekilliği aday adayı oldum.

Genel başkanımızın dediği gibi, ev ödevimize iyi çalıştık. Hedeflerimiz var. Çözümlerimiz insan odaklı. İnsanı da devleti de yüceltmek için kaybedeni olmayan bu yola hep birlikte çıktık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı'ya sevgi seli

SÜLEYMAN GANİDAĞLI KİMDİR?

Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı 1968 yılında Pazarcık’ta doğdu. İlk ve orta öğretimini burada tamamladı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1990 yılında mezun oldu.

Aynı üniversitenin Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim dalında 1997 yılında uzmanlığını aldı. 1997-2005 yılları arasında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalının kurucu Anabilim Dalı başkanı olarak görev yaptı. 2000 yılında Almanya’da Nöroanestezi ve Yoğun bakım, 2002 yılında ABD’ de Algoloji alanlarında çalışmalar gerçekleştirdi. 2005 yılında doçent, 2010 yılında profesör oldu. 2006-2008 yılları arasında Türk Yoğun Bakım Derneği, 2010-2012 yılları arasında Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği Yönetim Kurullarında görev yaptı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda 2006 yılında göreve başlayan Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı’nın uzmanlık alanları Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanlığı ve Yoğun Bakım Yan Dal uzmanlığıdır. 2015-2021 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı başkanı olarak, 2016-2020 yılları arasında da Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı olarak görev aldı. Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim dalına bağlı 18 yataklı yoğun bakım ünitesinin kurucu öğretim üyesi olup halen Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı olarak Şahinbey Araştırma Hastanesi’nde görev yapmaktadır. Anesteziyoloji, Algoloji ve Yoğun bakım alanlarında yurt içinde ve yurt dışında yayınlanan dergilerde yayınlanmış birçok çalışması mevcuttur. Çalıştığı kurumda Tıp Fakültesi öğrencileri ve Tıpta Uzmanlık Öğrencilerine teorik ve pratik dersler vermektedir. Evli iki çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

5
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı’ya sevgi seli

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin