Re- Pie’den Girişim Sermayesi Yatırım fonları anlaşması

featured
Re- Pie'den Girişim Sermayesi Yatırım fonları anlaşması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Re- Pie’den Girişim Sermayesi Yatırım fonları anlaşması

Türkiye’nin en büyük alternatif fon yönetim şirketi Re-Pie ile Webrazzi, 500 milyon TL’lik girişim sermayesi fonları kurmak üzere anlaştı. Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarının ilki Web3 olacak. 2023 yılının başında yatırımlara başlayacak olan Webrazzi Web3 Girişim Sermayesi Yatırım Fonunu farklı dikeylerde kurulacak diğer fonlar takip edecek.

Geleceğin teknolojisi Web3’e yatırım yapacak fonun yatırım yapmayı hedeflediği ana sektör yeni nesil web dünyasının geleceğini temsil eden Web3 sektörü olacak. Bu kapsamda fon ağırlıklı olarak blockchain tabanlı girişimler, blockchain altyapıları, Web3’e odaklı oyun stüdyoları, NFT tabanlı teknolojiler, Web3 ve NFT odaklı pazaryerleri, analitik servisleri, yapay zeka uygulamaları, yapay zeka tabanlı araçlar, DeFi (merkeziyetsiz finans) ürünleri ve Web3 dünyasının getireceği yeni nesil teknoloji ve servislere yatırım yapılacak.

Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Ergin, “Türkiye’nin en büyük alternatif fon yönetim şirketi olarak Webrazzi ile girişimlere erken aşamada ulaşmak ve onları büyütmek misyonumuzun en önemli parçası. Bu fonlar serisi, Webrazzi kitlesine bilgi ve haberin ötesinde yatırım imkânı da sunmuş olacak. Daha önceki başarılı yatırımlarımız gibi Webrazzi Repie Girişim Sermayesi Yatırım Fonları ile daha erken aşamada girişimlere ulaşarak başarımızın katlanacağına inanıyorum” dedi.

Gaziantep Haberler     Gaziantep Sağlık     Son Dakika

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Re- Pie’den Girişim Sermayesi Yatırım fonları anlaşması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin