REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNCergibozanlar Yönetim Kurulu Başkanı ve PERDER Gaziantep Şube Başkanı Vedat Cergibozan üç ayların başlangıcı ve Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Cergibozanlar Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Cergibozan, Regaip Kandilinin üç ayların başlangıcı ve Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirterek bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaşması gerektiğini söyledi. Cergibozan; “ üç aylar asırlardır tüm İslam âleminde haramdan vazgeçme, kötülüklerden uzaklaşma çabalarının yoğunluk kazandığı, iyilik ve yardımseverlik duyguları ile hayır ve hasenat duygularının hat safhaya çıktığı bir dönemdir. Regaip Kandili ile bu mübarek günlere erişmesinin mutluğunu hep birlikte yaşamalıyız. Kandil geceleri ışıkları ile karanlık gecelerimizi aydınlatırken, manevi feyziyle de gönüllerimizi rahatlatmaktadır. Bu mübarek günlerde, hoşgörülü ve saygılı olarak birbirimize kenetlenip birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Regaip kandilini ve üç aylarını kutluyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin