Royal Custom Design şimdi de Evmanya’da

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Royal Custom Design şimdi de Evmanya’daEn özel halıların tasarlandığı Royal Custom Design, Türkiye’nin ev dekorasyonundaki en prestijli  alışveriş sitesi Evmanya’da da satışa başladı.

Yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren Royal Halı, kişiye özel tasarlanan Royal Custom Design halılarının satışı için evmanya.com sitesi ile işbirliği yaptı.

1999 yılında kurulan Türkiye’nin öncü internet şirketi  Doğan Online, “Hepsiburada, Nesine, Altıncı cadde, Evmanya” gibi alışveriş sitelerinin kurucu şirketi olarak yer alıyor. İnternet alışverişinin popüleritesinin arttığı şu dönemde Royal Custom Design ev dekorasyonu üzerine kurulan Evmanya ile anlaştı. Royal Custom Design halıları kendi web sitesinin dışında ürünlerinin satıldığı ilk alışveriş sitesi “evmanya.com” olmuş oldu.

Kişiye Özel tasarlanan Royal Custom Design halılarının “Benim Royalim” ve “Custom Design Kids” koleksiyonunun halıları Evmanya’da satışa sunuldu. Çocuk halılarının 175 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarına sunan Evmanya, antreler ve salonlar  için  359 TL’den başlayan fiyatlarla Royal Custom Design halılarını satmaya başladı.

İlerleyen zamanda kullanıcılara özel indirim ve kampanyalarında düzenleneceği sitede evi için farklılık arayanlar, birbirinden değişik tasarımlı ve %100 Yeni Zellanda yünü, akrilik, polyester kullanılarak üretilen Royal Custom Design halılarını  satın alabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Royal Custom Design şimdi de Evmanya’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin