ROYAL HALI BASKETBOL TAKIMI AZİZ BEKİR’E EMANET!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROYAL HALI BASKETBOL TAKIMI AZİZ BEKİR’E EMANET!Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı Antrenör Aziz Bekir ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Metin Uzer anlaşmanın Gaziantep adına hayırlı olması temennisinde bulunurken Aziz Bekir’in sempatik tavırları basın mensuplarının beğenisini kazandı.

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı Antrenör Aziz Bekir ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Kulüp Başkanı Metin Uzer anlaşmanın Gaziantep basketbolu ve kulüp adına hayırlı olması temennisinde bulundu. Uzer; “20 yıllık bir aradan sonra birinci lige çıkan Gaziantep Basketbol takımının geçen sezon göstermiş olduğu başarıyı bu sezon ileriye taşımak istiyoruz. Gaziantep’te basketbol anlamında oluşan sinerji ve başarıyı daha ileri seviyelere taşımak istiyoruz. Bu anlamda Aziz Bekir hocamızla 2 yıllık anlaşma imzaladık. Aziz Bekir yıllarca Türkiye’nin önde gelen kulüplerinde basketbol oynamış bir isimdir. Görüşmelerimiz neticesinde, basketbola aynı pencereden baktığımızı gördük. Hem kısa vadeli hedeflerimizde hem de uzun vadeli hedeflerimizde aramızda görüş birliği oluştu. Bu birlikteliğin kulübümüze ve Gaziantep’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ROYAL HALI BASKETBOL TAKIMI AZİZ BEKİR’E EMANET!ROYAL HALI YENİDEN SPONSOR

Gaziantep Basketbol ve Spor A.Ş. yönetimi isim sponsorluğunun bu yılda anlaşma sağlanarak Royal Halı’ya verildiğini açıkladı. Kulüp Başkanı Metin UZER Royal Halı’nın geçen sezonda kulübe vermiş olduğu desteğin çok önemli olduğunu vurgulayarak bu senede isim hakkının Royal Halı’da kaldığını söyledi. Uzer; “Yaptığımız görüşmeler neticesinde bu sene yine kulübün isim sponsoru olarak Royal Halı ile anlaşmaya vardık. Yaptığımız anlaşmadan dolayı ben Royal Halı yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Şirketimizin adı Gaziantep Baskebol A.Ş idi. Bu isim sponsorluğu anlaşmasından sonra bu sene takımımızın adı Royal Halı Gaziantep olarak bütün her yerde tescil edilecek. Diğer sponsorluklarımız için görüşmelerimiz ise yoğun bir şekilde devam edecek” dedi.

BAŞARILARA İMZA ATMAK İÇİN GELDİM

ROYAL HALI BASKETBOL TAKIMI AZİZ BEKİR’E EMANET!

Gaziantep’e büyük başarılara imza atmak için geldiğini dile getiren antrenör Aziz Bekir, Royal Halı Gaziantep Basketkol kulübünün büyük bir kulüp olduğunu bunun artık herkes tarafından görüldüğünü ve kabul edildiğini söyledi. Bekir; “ Artık bütün yabancı oyuncular Türkiye’ye gelmek istiyor. Gaziantep’te bu anlamda kendini ispat etmiş bir takım. Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının bu yıl EuroChallenge turnuvasına davet edilmesinin ardından özellikle menajerler tarafından da rahat bir şekilde hareket edebilme imkanı doğdu. Ben de çok isterim takımımda kaliteli çok iyi bir ismin olmasını. Gaziantep’i ve Gazianteplileri çok seviyorum, ben kendimi Türklerden çok fazla ayrı görmüyorum açıkçası. Benim hayatımın yarısı Türkiye’de geçti ve 20 yıldır Türk vatandaşıyım. Tarihi bağlantılara baktığınızda 100 yıl önce Boşnaklar ve Türler aynı devletin vatandaşıydık. Biz yüz yıldır ayrıyız ama 500 yıl beraberdik. Takımla birlikte Temmuz ayında çalışmalara başlayacağız. Takımın form durumunu en kısa zamanda yükseltip, özellikle ilk maçlarımızı iyi oynamaya çalıcağız” dedi.

DİSİPLİNLİ, SAVAŞÇI BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

Türkiye’de bir çok takımda basketbol oynadım ve son beş yılda da başantrenörlük yaptım. Royal Halı Gaziantep Basketbol takımında başarılı olacağıma inanıyorum. Güçlü bir takım oluşturmak için hemen transfer çalışmalarına başlayacağız. Özellikle üç bölgeye nokta transfer yapmak istiyoruz. İyi bir oyun kurucu getirmek istiyoruz. Disiplinli, savaşçı, hızlı oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz. Her takıma karşı, gerek kendi sahamızda gerek deplasmanda galibiyet alacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Her maçta galibiyeti hedefleyeceğiz. İçeride ve dışarıda korkulan bir takım olmak istiyoruz. Bunun için de taraftarın desteğini bekliyoruz”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI BASKETBOL TAKIMI AZİZ BEKİR’E EMANET!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin