Royal halı Basketbol Takımı Sanko Okulları’nda

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Royal halı Basketbol Takımı Sanko Okulları'ndaBasketbol Birinci Ligi takımlarından Gaziantep RoyalHalı Basketbol Takımı oyuncuları, antrenörü ve menajeri, Özel Sanko Okulları’nda öğrencilerle söyleşi yaptı.

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye,Özel Sanko Ortaokulu, Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi ile Özel Sanko Koleji öğrencileri, Royal Halı Basketbol TakımıGenel Menajeri Boray Dai, Antrenör JurijZdove, Yardımcı Antrenör StefanosDedas, Takım Kaptanı Erden Eryüz, oyunculardan JakaLokovic, CoryHiggins ve Earl Collaway katıldı.

Genel Menajer Boray Dai, Özel Sanko Okulları’nı eğitim-öğretim özellikleri ile beğendiğine dikkati çekerek, “Spora verdikleri önemi de biliyorum ve bundandolayı okul yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilere, “Sizleri çok güçlü karakterler ve enerjilere sahip olarak görüyorum” diyerek sözlerine başlayan Takım Kaptanı Erden Eryüz ise “Çok güzel bir okulda okuyorsunuz. Ailenizin ve okulun sunduğu bu olanakları, derslerinize çalışarak destekleyeceğinize ve hedeflediğiniz yere geleceğinize inanıyorum” diye konuştu.

İngilizce gerçekleşen söyleşi, soru ve yanıtlarının ardından kura ile öğrencilere imzalı forma hediye edilmesi ile sona erdi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu dagüzel bir toplantıya ev sahipliği yaptıklarının altını çizerek, öğrencilerinin başarısında bu tür etkinliklerin önemli rol oynayacağına dikkati çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Royal halı Basketbol Takımı Sanko Okulları’nda

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin