ROYAL HALI GAZİANTEP, 3.’LÜK İÇİN MÜCADELE EDECEK!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROYAL HALI GAZİANTEP, 3.'LÜK İÇİN MÜCADELE EDECEK!Türkiye’yi ilk kez FIBA EuroChallenge Kupası Dörtlü Finali’nde temsil eden Royal Halı Gaziantep, üçüncülük maçına çıkacak.

Final serisinin ilk maçında Reggio Emilia’ya  66 – 55 yenilen Royal Halı Gaziantep, 3.’lük için Pazar günü(bugün) saat 17:30’da Macaristan’ın Szolnoki Olaj takımı ile 17.30’da karşılaşacak.

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı’nın Asbaşkanı Cihan Dağcı, takımlarının turnuvaya gelene kadar çok başarılı sonuçlara imza attığını belirterek, “Burada Türkiye’yi temsil etmek bile büyük bir onurdur. Oyuncularımız, teknik kadromuz ve yöneticilerimize kadar herkes çok büyük bir özveri ve emekle bu noktaya gelmek için çok çalıştı. Şimdi, Türkiye’ye FIBA EuroChallenge Kupası’nda 3’lüğü hediye etmek istiyoruz” dedi.

Royal Halı Gaziantep Basketbol Başkanı Metin Uzer ise, “Henüz yolun başındayız. Tüm motivasyonumuzu üçüncülük mücadelesine yoğunlaştırdık. Gelecek yıllarda kupayı kazanmak istiyoruz. Tüm Türkiye bizden bu başarıyı bekliyor ve biz bunu başaracak güçteyiz. Royal Halı Gaziantep oyuncuları ve yönetim kadrosu olarak bizler, Türk bayrağını bu zorlu ligin en üst noktasına taşımaya kararlıyız.“ diye konuştu.

Royal Halı Gaziantep, tüm şampiyona boyunca çok başarılı bir grafik çizdi. Dörtlü Final’e gelene kadar 15 maçta sadece 2 mağlubiyet alan temsilcimiz, çeyrek finalde de Belarus’un Tsmoki Minsk takımıyla eşleşti. Jurij Zdovc’un öğrencileri, bu eşleşmeyi de 2-0’la geçerek Dörtlü Final’e kalmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI GAZİANTEP, 3.’LÜK İÇİN MÜCADELE EDECEK!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin