ROYAL HALI YILDIZA DOYMUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROYAL HALI YILDIZA DOYMUYORBEKO Basketbol Ligi takımlarından Gaziantep Royal Halı Basketbol takımı Banvit’in yıldız oyuncusu Serkan Erdoğan’la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesinde yaptıkları transferlerle ligi üst sıralarda bitirmeyi hedefleyen Gaziantep Royal Halı Basketbol Takımı Başkanı Metin Uzer, Royal Halı Gaziantep ve Serkan Erdoğan birlikteliğinin başta Gaziantep olmak üzere kulübümüze hayırlar getirmesini diliyorum diyerek, “ İnşallah kendisi ile birlikte başarılı bir sezon geçiririz. Biz kendisi ile anlaşma sağladığımız için çok mutlu olduk. Royal Halı’yı tercih ettiği için kendisine teşekkür ederim.4 numaralı pozisyon için arayışlarımız devam ediyor. Ondan sonrada 2-3 genç oyuncu alıp transfer sezonunu kapatmayı düşünüyoruz. Ben Royal Halı yöneticilerine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bildiğiniz gibi sezon başında EuroChallenge turnuvasına katılacağımız belli değildi. EuroChallenge’de takım kurmak için Taner ve Cihan Bey maddi desteklerini biraz daha arttırdılar. Bunun için teşekkürü bir borç biliyoruz ve desteklerinin devamını bekliyoruz” dedi.

ÇOK HEYECANLIYIM LİG BAŞLASIN

Royal Halı yönetim kurulu Başkanı ve Royal Halı Basketbol yönetim kurulu üyesi Taner Nakıpoğlu,  çok heyecanlı ve sabırsız olduğunu ifade ederek “Basketbola alt yapısı ile birlikte kısa vadeli değil uzun vadeli düşünüyoruz. Ben çok heyecanlıyım. Bir an evvel ligin başlasın” dedi.

Yıldız oyuncu Serkan Erdoğan, “ Kulübün bütün yöneticilerine öncelikle benimle çalışmak istedikleri için teşekkür ediyorum. Benim amacım yıllardır süre gelen sahip olduğum tecrübemi ve bilgimi takım arkadaşlarımla beraber kulübümüzün bir yerlere gelmesi için kullanmak. Ben en iyi şekilde ligi üst sıralarda bitireceğimize inanıyorum. Ben bu kulüpte bu isteği gördüğüm için buraya geldim. Çünkü ben 35 yaşında olmama rağmen hala hedefleri olan bir sporcuyum. Hocamda gördüğüm heyecana ortak olmaya çalışacağım. Teşekkür ederim. Ayrıca ben bu kulüpte şöyle bir şey sezinliyorum. Banvit’in yolunda ilerlediğini görüyorum. Ben bu kulübün heyecanı ve isteğine ortak olacağım için çok mutluyum”

ROYAL HALI YILDIZA DOYMUYORYILDIZ OYUNCUNUN KARİYER HAYATI

Ben TED ANKARA Koleji mezunuyum. Profesyonel Basketbola 1995 yılında başladım. Kolejde 1 yıl oynadıktan sonra Tuborg’a transfer oldum. Basketbol kariyerimde kendimi Tuborg’da keşfettim. Daha sonra o dönem büyük yatırımlar yapan ve dünyaca ünlü oyuncuları transfer eden Tofaş’a transfer oldum.  Burada David Rivers gibi usta bir oyuncunun yedeği olmak bana pek çok şey kattı. TOFAŞ’ta 2 sezon şampiyonluk yaşadım.  1999-2000 sezonun hemen ardından 1. Basketbol liginden çekilme kararı alan takım dağıldı ve ben Ülkerspor’a transfer oldum. 2,5 yıl sonra İspanya takımı Tau Ceramica Vitoria ile 3 yıllık anlaşma yaptım. İspanya’da oynayan ilk Türk Basketbolcu oldum. A Milli Basketbol takımında oynadım. 2007-2008 sezonunda Efes Pilsen Kulübü’ne transfer oldum.  Türk Telekom Spor Kulübünde 2 yıl oynadıktan sonra ACB Ligi Meridiano Alicante takımında oynama fırsatı yakaladım. Son olarak 2011- 2012 sezonunda Banvit’te oynadım. Şimdi ise buradayım. Royal Halı Basketbol ‘da takım arkadaşlarımla Beko Ligi yeni sezonda mücadele edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI YILDIZA DOYMUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin