ROYAL HALI’dan Yeşil Vatan’a Katkı

featured
ROYAL HALI’dan Yeşil Vatan'a Katkı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ROYAL HALI’dan Yeşil Vatan’a Katkı

Royal Halı A.Ş. Gaziantep Fabrika alanın içerisinde bulunan bütün toprak alanlara tüm yönetim kadrosu ve çalışanlarıyla birlikte 180 adet zeytin, 300 adet nar fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Doğanın korunmasına yönelik hem bilinç oluşturmayı hem de gelecek nesillere yeşil bir doğa bırakmaya yönelik katkı sağlamayı amaçlayan fidan dikimi etkinliğinde, her çalışan diktiği fidana kendi ismini verdi.

ROYAL HALI’dan Yeşil Vatan’a Katkı
Konuya ilişkin açıklama yapan Tansel Tula şunları söyledi; “Royal Halı olarak kurulduğumuz günden bugüne doğayı ve çevreyi önemsiyoruz. Üretim proseslerimizde çevreyi korumaya öncelik veriyoruz. Ürettiğimiz koleksiyonlarımızın çoğunda da hammadde olarak doğaya zarar vermeyen sürdürülebilir doğal iplikler kullanıyoruz. Bu mantığımızı yaşadığımız çevreye de yansıtmak istedik ve fabrikamızın uygun alanlarını ağaçlandırarak doğaya katkı konusunda biz de elimizi taşın altına koyduk.

Doğayı korumak ve doğaya katkıda bulunmak en önemli şirket politikalarımızdan birisi. Bu amaçla fabrikamızda bulunan boş alanlara yönetimimizin ve çalışanlarımızın katılımlarıyla zeytin ve nar ağacı fidanları dikimi gerçekleştirdik. Bu sayede hem sektörümüze örnek teşkil etmek istedik hem de kendi çalışanlarımızın da doğa bilincinin güçlenmesine katkıda bulunmak istedik. Çevreye ve yeşile duyarlı bilinçli nesiller yetiştirmenin doğayı korumak kadar değerli olduğuna inanıyoruz.”

Önümüzdeki dönemde de sürdürülebilir ve geri dönüşümlü ürünler üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Tula; doğayı korumak ve “Yeşil Vatan”a katkı sağlamak adına daha fazla proje üreteceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ROYAL HALI’dan Yeşil Vatan’a Katkı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin