Saadet Partili Başkan Öztürk’ten Başbakan Erdoğan’a Destek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partili Başkan Öztürk'ten Başbakan Erdoğan'a Destek30 Mart’ta Saadet Partisi’nden Besni Belediye Başkanı seçilen İbrahim Öztürk, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanlığı makamında Saadet Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Aydın Aslan ve Saadet Partili Belediye Meclis üyeleri ile birlikte basın açıklaması yaptı.Öztürk, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Milletin Adamı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Belediye Başkanı Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Halkımız önüne çıkarılan engelleri unutmadı. 2007 yılında 367 icadı çıkartıp Cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıkmalarını, halkın cumhurbaşkanlığı için oy kullanacak ehliyette olmadığını savunanları, kısacası sandığı halkın önünden kaçıranları unutmadık.

Artık silahı olanlar değil, darbeciler değil, TBMM’yi kuşatıp aday dayatanlar değil, yani statüko ve vesayet değil, tarihimizde ilk kez millet hür iradesiyle Cumhurbaşkanı’nı belirleyecek. Milletin oylarıyla seçilecek ilk Cumhurbaşkanı, kadim medeniyetimizin ihyası ve Yeniden Büyük Türkiye davalarının öncüsü olma sorumluluğunu da üstlenecektir. Milletin oylarıyla seçilecek 12.Cumhurbaşkanımız; istikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme, sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir.

İnanıyoruz ki Besni halkı  tarihi bir oy oranı ile başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gereken vefa ve desteği gösterecektir.

Besni Belediye Başkanı, İl genel Meclisi, Belediye Meclis üyeleri olarak yeni bir medeniyete doğru yol almamıza öncülük edeceğine inandığımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı adaylığında yanındayız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Saadet Partili Başkan Öztürk’ten Başbakan Erdoğan’a Destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin