Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin ’de incelemelerde bulundu

featured
Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin ’de incelemelerde bulundu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, sağlık yatırımlarını yerinde görmek ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Mardin ’e geldi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, programı çerçevesinde ilk olarak Mardin Valiliğini ziyaret etti. Vali Mahmut Demirtaş tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Valilik Şeref Defteri ’ni imzalamasının ardından yanındakilerle birlikte valilik makamına geçti. Bakanlığın Mardin ’e dair projeleri ile ildeki çalışmaların ele alındığı ziyarette Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin ’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Vali Demirtaş ’a misafirperverlikleri için teşekkür etti. Kendilerini kentte ve valilikte ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Vali Demirtaş, ziyareti için Bakan Yardımcısı Kırbıyık ’a teşekkür etti.

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Saffet Yavuz ’u ziyaret ederek, Mardin ’deki sağlık hizmetleri ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Kırbıyık, daha sonra hasta kabulünün başladığı Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası ile çalışmaların sürdüğü Şehir Hastanesi ve Kızıltepe Devlet Hastanesi ek hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Kırbıyık, beraberindekilerle birlikte Mardin Organize Sanayi Bölgesi ’nde de incelemelerde bulundu.

Bakanlığın yatırımlarını incelemesinin ardından Bakan Yardımcısı Kırbıyık ilden ayrıldı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin ’de incelemelerde bulundu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sağlık Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Mardin ’de incelemelerde bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin