Sağlık çalışanları bayramda görev başında

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin YAZI Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Yazı, kutlama mesajında şunlara değindi:
“Bayramlar barışın, kardeşliğin birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi ve saygı ikliminin hâkim olduğu bu müstesna günlerin ülkemizin her bir ferdi için, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde, sevgi ve mutluluğun paylaşılıp çoğaltıldığı günler olabilmesi, hepimizin en büyük temennisi ve hedefidir. Bu hedefe ulaşabilmek için tüm sağlık çalışanları büyük bir özveri ve gayretle çalışmaktadır.
Bu kapsamda sağlık çalışanlarımız her bayram olduğu gibi bu bayramda da görev başında vatandaşlarımıza hizmet edeceklerdir. Vatandaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bayramını geçirmesi için hastanelerimizin acil servisleri ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri birimlerimiz 24 saat görevlerinin başındadırlar.
Bu duygularla hepimiz için büyük anlamlar taşıyan bayramların, milletimizin birlik-beraberliğine, barış ve huzuruna, milli ve manevi değerlerde bütünleşmesine, fitne ve terörün bitmesine vesile olmasını diler, ülkemizi korumak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anar, başta Gaziantep halkı ve sağlık çalışanları olmak üzere tüm Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ederim.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sağlık çalışanları bayramda görev başında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin