Sağlık Turizmi Süreç Yönetimi Eğitimi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Turizmi Süreç Yönetimi Eğitimi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ve İKA iş birliğiyle “Gaziantep Sağlık Turizmi Süreç Yönetimi Eğitim Programı” düzenlendi.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi salonunda düzenlenen programa İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Akhan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Davut Vecdi Ersöz, Proje Birimi Sorumlusu Dr. Eda Oğan, Kamu, Özel ve Üniversite Hastanesi sağlık turizmi personelleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Akhan, “Sağlık Turizminin önemine değinerek Gaziantep’in ve sağlık sektörünün Sağlık Turizminde markalaşması gerektiğinin altını çizdi.

Düzce Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Fuat Yalman, 5 gün sürecek programda Sağlık Turizmi Süreç Yönetimi eğitimi verecek.

Yalman, “Sağlık Turizmi ve Çeşitliliği, Uygulanacak Sağlık Turizminin Belirlenmesi, Yurt Dışı Hasta ve Sigorta Kavramı, Sağlık Turizminde Aracı Kurumlar, Rolü ve İşleyişi, Sağlık Turizmi Yönetimi, Sağlık Turizmi İle İlgili Politikalar ve Teşvikler, Sağlık Turizmi Yönetim Süreci, Sağlık Turizmi Hukuku, Sağlık Turizminde Pazarlama ve Pazarlama Stratejileri, Sağlık Turizminde Markalaşma, Sağlık Turizminde Yaşanan Sorunlar, Çözüm Önerileri, Sağlık Turizminde Halkla İlişkiler, Sağlık Turizminde Tanıtım gibi birçok konu başlığında kamu ve özel sağlık çalışanlarını bilgilendirecek.
5 gün sürecek olan eğitim programıyla Gaziantep Sağlık Turizminin geliştirilmesi amaçlanıyor. Eğitim programının ardından hazırlanacak olan raporda Sağlık Turizminde sorunlar ve çözümler konusunda sektöre ışık tutacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sağlık Turizmi Süreç Yönetimi Eğitimi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin