Şahin,” Süleyman Şah Oyunları Bozdu, Maskeleri Düşürdü”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahin,” Süleyman Şah Oyunları Bozdu, Maskeleri Düşürdü”AK Parti Gaziantep MilletvekiliAli Şahin :

Suriye sınırları içindeki Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolunun uluslararasıhukuk temelinde anlaşmalarla kayda geçirilmiş bir Türk toprağı olduğunu belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Türbenin Caber Kalesi eteklerinde ilk yapım tarihinden bu yana bir dizi yıkım, taşınma ve yeniden inşa faaliyeti geçirdiğini son olarak da baraj inşaatı nedeniyle 1975’te bugünkü yerine taşındığı hatırlattı.

Komşumuz Suriye’de uzun süredir devam eden iç savaş  ve  istikrarsızlık ortamının , sınırımızdan 37 km. uzaklıktaki Münbiç İlçesinin Karakozak köyünde bulunan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’nun ve burada görev yapan 20. Zırhlı Tugayı 3. Hudut Alay Komutanlığı 2. Hudut Taburuna bağlı askerlerimizin güvenliğine yönelik bir risk oluşturduğunu belirten Şahin, bu riski ortadan kaldırmak üzere Şah İsmail Türbesi ve Saygı Karakolunun bugün itibariyle , Suriye’de sınırımıza mücavir Suriye Eşmesi köyünün kuzeyinde ve aynı büyüklükteki araziye geçici olarak taşındığını ifade etti.

Şah Fırat Operasyonu ile fitne ve şer odaklarının birçok oyununun boşa çıkarıldığı ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin sözlerine şöyle devam etti:

“Daha önce uçağımızı düşürerek ve Musul baskını ile Türkiye’yi savaşa sürüklemek isteyenlerin ellerinde geriye kalan tek koz Süleyman Şah’tı. Türkiye bütün bir ümmetin ayakta dimdik duran son kalesi, dalgalanan son bayrağı, yaşayan son umudu. Hedef Süleyman Şah üzerinden son kaleydi.
Süleyman Şah operasyonundan rahatsız olanların nitelik ve niceliğine baktığınızda nasıl bir oyunun boşa çıkarıldığı çok net okunabiliyor. Süleyman Şah’la düşen bir şey varsa o da maskeler ve oyunlardır”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahin,” Süleyman Şah Oyunları Bozdu, Maskeleri Düşürdü”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin