ŞAHİN, 100. YIL PARKINA AÇIKLIK GETİRDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN, 100. YIL PARKINA AÇIKLIK GETİRDİGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yerel bir gazetede çıkan “100. yıl parkı içine konut yapılıyor” haberine açıklık getirdi.

Şahin, AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı açıklamada, parkın içine herhangi bir konut alanın yapılmadığını, parkın içinde yeşil alan çalışmalarının yapıldığını belirtti.

Bir haftadan buyana 100. yıl parkı ile ilgili gazetelerde haberlerin çıktığını ifade eden Şahin, “Bu haberler yalan yanlış haberler. Haberin karşılığı yoksa haberi yapanda zor durumda kalır. Biz tam tersi 100. yıl parkını devam ettirelim diye karar verdik. Bu yapılan çalışma şehir gösteren villalarının devamında 50 metrelik yol açıyoruz. Yani İbrahimli-2’nin etrafından 50’şer metrelik yollar açıyoruz. Yol açarken Şehitkamil Belediyesi başkanımızla görüştük” diye konuştu.

İki yerde kamulaştırma yapılması gerektiğini, bunu yaparken Şehitkamil Belediye Başkanı ve kamulaştırma yapılacak yerlerin sahipleri ile görüştüğünü aktaran Başkan Fatma Şahin, “Başkanımız yol güzergahında bu şahısların özel mülkleri bulunduğu belirtti ve şahısları çağırdı. Bu şahıslara üniversitenin gelişim bölgesinde bulunan ve önceden imara açılmış bir alan verildi. Rıdvan Fadıloğlu başkanımız kendi meclisinde 2 yerde bu kişilerle anlaştı ve buraya imar değişikliği verdi. 100. yılın devamına imar izni verme yalan yanlış haberlerdir” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN, 100. YIL PARKINA AÇIKLIK GETİRDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin