Şahin, ‘Ak Parti’yi Araban’da yeniden şahlandırmak için adayım’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayırsever işadamı Haci Şahin 11 Eylül tarihinde yapılacak olan Ak Parti Araban ilçe başkanlığına aday oldu. ‘Ak Parti’yi Araban’da yeniden şahlandıracağız’ diye yola çıkan Şahin, hedefinin tüm küskünleri partiye yeniden kazandırıp herkesi kucaklamak olduğunu söyledi.

ASLA KÜSMEDİK, HEP AYNI SEVDAYLA ÇALIŞTIK

Araban’ın sevilen işadamlarından olan Haci Şahin, Ak Parti Araban İlçe Başkanlığına aday oldu. İlçenin sevilen simalarından olan hayırsever işadamı, 2002 yılından bu yana Ak Parti’nin başarısı için büyük gayret gösteriyor. Partinin Araban’da kurucuları arasında yer alan kanaat önderi amcası Şeyh Latif Şahin ve babası Şeyh Muhammed Şahin ile birlikte 18 yıldır hizmet eden Hacı Şahin, ilçe başkanı olabilmek için kolları sıvadı. ‘Hep birlikte yeni bir Araban için’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten Şahin, “18 yıl boyunca, küsmedik. Başka partilere asla gitmedik. Hep Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti için mücadele ettik. Delegelerimiz seçerse başkan olarak hizmet edeceğiz. Seçmezlerse partimiz ve Cumhurbaşkanımız için hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

PARTİLİLERİMİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM OLACAĞIZ

Haci Şahin, Araban ilçesinde son zamanlarda Ak Parti’de yaşanılanların kendisini aday olmaya yönelttiğini belirten Şahin, tüm küskünleri yeniden partiye kazandırıp bütünlüğü sağlamak istediğini belirten Şahin, “Araban ilçemizde Ak Parti’de küskünlükler var. Partililerine sahip çıkan, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan, sorunlarına çözüm arayan bir başkana ihtiyaç var. Maalesef bunları son zamanlarda göremiyoruz. Sonuç olarak da partinin oy oranlarına olumsuz yönde yansıyor. Eğer 11 Eylül tarihinde bir değişiklik olmazsa, bir dahaki seçimde Araban’da Ak Parti daha kötü bir sonuçla karşılaşabilir. Benim de gönlüm buna razı olmadığı için aday oldum” ifadelerini kullandı.

PARTİ BİNAMIZ HER GÜN AÇIK OLACAK

Seçilmesi halinde öncelikle parti binasını merkeze taşıyacağını dile getiren Şahin, “İktidar partisinin binası ilçe dışında. Hemen merkezde bir yere taşıyacağım. Bir ilçe başkanı başkanlık yaptığı ilçede ikamet etmeli. Parti binasını ayda birkaç kez açmamalı. Araban’da parti binamızın kapalı olması kabul edilemez. Başkan olduğumda parti binamız her gün açık olacak. Partililerimizin emrinde olacak. Gelen bana ulaşacak ve her türlü sorununu söyleyebilecek. Onların sorunlarına çözüm olacağı. Partilileri dışlayan ve sahip çıkmayan değil, her zaman onların yanında olan bir başkan olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

HER GÜN BİR YÖNETİCİ OLACAK

Haci Şahin, parti binasında her gün bir yönetici veya başkan yardımcısının hazır bulunacağını dile getirdi. Şahin, “Biz, partililerimizin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için geliyoruz. O yüzden parti binamız her gün açık olacak ve bir yöneticimiz hazır bulunacak. Gelen partililerimizin ve ilçe halkımızın sorunlarını dinleyecek. Yetkili mercilere ve ilgililere ileterek çözüm bulunmasını sağlayacak. Partililerimizin sorunları bizim sorunumuz anlayışı ile hareket edeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. O yüzden Parti binamız çok aktif halde olacak” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

2002 yılından bu yana Ak Parti’ye makam ve mevki beklentisi olmadan hizmet verdiğini belirten Şahin, “Babam Şeyh Muhammed Şahin Ak Parti Araban ilçesi kurucularından. İlçenin kanaat önderlerinden birisi idi. Milletvekilliği seçimlerinde, referandumda, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, yerel seçimlerde, hep Cumhurbaşkanımıza ve partimize çalıştık. İlçede birçok kişi beklentisi karşılanmayınca başka partilere yönelse de biz asla terk etmedik. Gönülden bağlı olduk. Araban’da Ak Parti’nin geldiği duruma daha fazla göz yummak istemedim. Partimizi yeniden çok güçlü be birlik içerisinde hareket eden bir parti haline getirmek istiyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahin, ‘Ak Parti’yi Araban’da yeniden şahlandırmak için adayım’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin