ŞAHİN, PİKNİK ALANLARINI GEZDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAHİN, PİKNİK ALANLARINI GEZDİ Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pazar günü kentin değişik bölgelerinde piknik yapan Gaziantepliler ile bir araya geldi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde bulunan Hobi Bahçesi’ndeki emekli vatandaşları ziyaret eden Şahin ve beraberindeki heyet, buradaki vatandaşların sorunlarını dinledi.

Hobi Bahçesi’nin yollarını, etrafındaki güvenliği ve altyapısını güçlendireceklerini ifade eden Şahin, vatandaşlardan gelen bir takım sıkıntılara da anında çözüm üretti.

Daha sonra Oğuzeli’ndeki Karpuzatan Mesire Alanı’na geçen Şahin, burada bulunan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ile bir araya geldi. Oğuzeli ve Karpuzatan Mesire Alanı’nın içinden geçen Alleben Deresi ile Sacır Deresi’ndeki kirli suların çözümü için ortak bir çalışma projesi yürütmek istediklerini aktaran Başkan Şahin, bu güzel mekânı Oğuzeli’ne kazandırmak istediklerini kaydetti.

Böylesi güzel bir mesire alanın birçok belediye sınırlarında bulunmadığını ifade eden Şahin, alanda top oynayan gençler için de futbol ve voleybol sahası yapılabileceğini vurguladı. Kendisine gösterilen ilgi ve yakınlığa karşılık veren Şahin, zaman zaman vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirirken, bazı zamanda vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

Bu tür eğlence ve mesire alanlarının daha güzel bir ortamda vatandaşlara hizmet vermesi gerektiğini belirten Şahin, “Biz buranın kıymetini bilmeliyiz. Bunun için birlikte bir proje yürütmeliyiz ve buradan geçen kirli su için ortaya bir çözüm projesi koymalıyız. GASKİ Genel Müdürlüğümüzün de verileri ile burada nasıl bir çalışma yürüteceğimizi en kısa zamanda belirleyeceğiz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAHİN, PİKNİK ALANLARINI GEZDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin