Şahinbey Belediyesi Bozuk Cipse El Koydu
Gaziantep‘te zabıta ekipleri, hijyen şartlarına uymayan 600 kilogram patates cipsine el koydu.
Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bir üretim alanında hijyen ve gıda güvenliği açısından ciddi uygunsuzluklar tespit edildi. Denetimler sırasında, üretim alanının gıda üretimine kesinlikle uygun olmadığı belirlendi.
Zabıta ekipleri, üretim alanında bulunan patateslerin sağlıksız koşullarda bekletildiğini, ortamda sinek ve böcek oluşumuna elverişli bir durum bulunduğunu tespit etti. Yapılan incelemelerde, alanda yaklaşık 750–800 kilogram civarında gıda malzemesi bulunduğu öğrenildi.
Ayrıca üretimde kullanılan alet ve ekipmanların hiçbirinin hijyen ve üretim standartlarına uygun olmadığı, bu şartlar altında üretimin kabul edilemeyeceği vurgulandı. Yetkililer, söz konusu koşulların halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek, gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını açıkladı.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler





